Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΙταλία: Θύματα ομαδικού βιασμού δύο 13χρονες ξαδέρφες – Νεαροί οι 6 δράστες

Ιταλία: Θύματα ομαδικού βιασμού δύο 13χρονες ξαδέρφες – Νεαροί οι 6 δράστες

Οι 5 από τους 6 δράστες ήταν ανήλικοι – Τα κορίτσια μίλησαν μόνον όταν ο αδερφός της μίας το έμαθε και προχώρησαν σε μηνύσεις

Σοκ προκαλεί στην Ιταλία η είδηση του ομαδικού βιασμού 13χρονων ξαδερφών από 6 νεαρούς.

Το αποτρόπαιο γεγονός φέρεται ότι έγινε από 6 νεαρούς, 5 εκ των οποίων είναι ανήλικοι και μόνον ένας ενήλικας, στη σύλληψη του οποίου προχώρησε η αστυνομία, καθώς εφέρεται να αναγνωρίστηκε. 

Ο ομαδικός βιασμός των 13χρονων κοριτσιών χρονολογείται από τις αρχές Ιουλίου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Mattino».  Ωστόσο, τα κορίτσια μίλησαν μόνον αφότου ο αδερφός της μίας κοπέλας το έμαθε και προχώρησαν σε μηνύσεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα δύο μικρά κορίτσια βιάστηκαν σε ένα υπόστεγο. Η υπόθεση φέρεται να επιβεβαιώνεται από ιατρικές εξετάσεις σε δύο νοσοκομεία της Νάπολης. Τα κορίτσια μεταφέρθηκαν σε οικογενειακό σπίτι, για να απομακρυνθούν από την περιοχή. Οι ερευνητές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα τηλέφωνα, για να αναζητήσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να ταυτοποιήσουν την ομάδα των εφήβων. Ο μοναδικός ενήλικας της ομάδας φέρεται να αναγνωρίστηκε και να συνελήφθη.

Είναι ο δεύτερος ομαδικός βιασμός στην Ιταλία το τελευταίο διάστημα, μετά το περιστατικό στο Παλέρμο, στις 7 Ιουλίου, όταν μία 19χρονη έπεσε θύμα βιασμού από 7 νεαρούς.

https://www.protothema.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ