Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: Κακοποίησαν μέχρι θανάτου τον 5χρονο γιο τους

1282

Για ανθρωποκτονία κατηγορήθηκε το ζεύγος Μαλομπέρτι μετά από αυτά που πέρασε ο 5χρονος γιος τους

Μετά από την ανάλυση των σημαδιών κακοποίησης που έφερε το 5χρονο αγόρι που πέθανε τον Φεβρουάριο, η θετή μητέρα και ο σύζυγος της συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για την δολοφονία του παιδιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την New York Post, η Λόρεν και ο Τζέικομπ Μαλομπέρτι, από το Ντέλμοντ, κατηγορήθηκαν την Πέμπτη για  ανθρωποκτονία για τον θάνατο του μικρού Λάντον Μαλομπέρτι στις 7 Φεβρουαρίου.

Τι ανέφερε η εισαγγελέας

«Ο Λάντον υπέστη θλαστικό τραύμα από αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι και τον λαιμό, θλαστικό τραύμα από αμβλύ αντικείμενο στον κορμό του και θλαστικό τραύμα από αμβλύ αντικείμενο στα άκρα του», δήλωσε η εισαγγελέας της κομητείας Westmoreland, Nicole Ziccarelli, σε συνέντευξη Τύπου που ανακοίνωσε τις κατηγορίες.

Το ζευγάρι μετέφερε το μελανιασμένο παιδί στο νοσοκομείο στις 30 Ιανουαρίου, αφού έχασε τις αισθήσεις του. Το αγόρι πέθανε περίπου μια εβδομάδα αργότερα, σύμφωνα με το γραφείο της Ziccarelli.

Ο μικρός Λάντον υπέστη «σοβαρή παιδική κακοποίηση» που τον άφησε ανίκανο να σταθεί, να φάει ή να πιει στα χέρια της θετής του οικογένειας. Οι γονείς στη συνέχεια ξεκίνησαν μια εκστρατεία GoFundMe που έχει πλέον καταργηθεί και συγκέντρωσαν περισσότερα από 5.000 δολάρια για τα έξοδα κηδείας του παιδιού, δήλωσαν οι ερευνητές.

in.gr