«Πήγα να χάσω τη κόρη μου αλλά τα κατάφερε, έκανε 6 εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς και δεν σταμάτησε ποτέ να χαμογελά»

172

Η Inayah είναι ένα 4χρονο κορίτσι, η οποία έχει αντιμετωπίσει πολλές αναποδιές αλλά έχει τεράστια θέληση να ζήσει και δεν το βάζει κάτω.

Από την ώρα που γεννήθηκε έως και σήμερα που είναι 4 χρονών, έχει περάσει πολλά αναφορικά με το κομμάτι της υγείας της, αφού έχει ήδη υποβληθεί σε 6 εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη, μάλιστα, έγινε όταν ήταν μόλις 3 μηνών! Όπως λέει η μητέρα της ήταν μια τρομακτική εμπειρία και η αρχή ενός πολύ δύσκολου ταξιδιού.

Η Inayah είναι ένα έξυπνο και ζωηρό 4χρονο παιδί που λατρεύει να χορεύει και να περνάει χρόνο με τα αδέρφια της. Ωστόσο, ζει με βηματοδότη, καθώς γεννήθηκε με μια πολύ σπάνια συγγενή καρδιοπάθεια όπου η καρδιά βρίσκεται όχι μόνο στη λάθος πλευρά του σώματος αλλά και ανάποδα.

«Είναι στο νοσοκομείο κάθε εβδομάδα. Κάθε εβδομάδα της θυμίζουν ότι είναι καρδιοπαθής. Παραλίγο να χάσω το κοριτσάκι μου δύο φορές όμως κατάφερε και νίκησε τον θάνατο. Τώρα βρισκόμαστε σε μια διαδικασία αξιολόγησης για μεταμόσχευση καρδιάς. Είναι τρομακτικό και αγχωτικό, αλλά το μόνο που θέλω για το παιδί μου είναι να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής» δηλώνει η μαμά, για το 4χρονο κοριτσάκι της.

https://www.enimerotiko.gr/