Βέλγιο: Άνδρας εμφανίστηκε ζωντανός στην κηδεία του – Το viral βίντεο στο TikTok και το μήνυμα στην οικογένειά του

188

Ένας άνδρας στο Βέλγιο προσποιήθηκε τον θάνατό του και στη συνέχεια πήγε στην κηδεία του με ένα ελικόπτερο, ως μέρος μιας προσπάθειας να τα ξαναβρεί με την οικογένεια του.

Ο 45χρονος Ντέιβιντ Μπερτέν, σύμφωνα με την “Daily Mail” έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο με την βοήθεια της γυναίκας του και των παιδιών του .

Μια από τις κόρες του βοήθησε τον μπαμπά της να ξεγελάσει τους ακολούθους του, σε αυτό που πολλοί στο διαδίκτυο χαρακτήρισαν σκληρό “αστείο”, γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά. Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε σκέφτομαι. Γιατί η ζωή είναι τόσο άδικη; Γιατί εσύ; Επρόκειτο να γίνεις παππούς και είχες ακόμα όλη σου τη ζωή μπροστά σου. Σ’ αγαπώ! Σε αγαπάμε! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Η οικογένεια οργάνωσε μια κηδεία το περασμένο Σαββατοκύριακο κοντά στη Λιέγη. Ενώ οι πενθούντες συγγενείς του “νεκρού” είχαν εμφανιστεί, για να του πουν το τελευταίο “αντίο”, ο Μπερτέν έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο στην ίδια του την κηδεία, με κάμερες και ελικόπτερο.

Βιντεάκια από την φάρσα του Μπερτέν δημοσιοποιήθηκαν στο TikTok και πολλοί έσπευσαν να επικρίνουν τον 45χρονο, για το σχέδιο του, το οποίο αναστάτωσε τους συγγενείς του. Ο άνδρας αναγκάστηκε να εξηγήσει τις ενέργειές του, τονίζοντας ότι το έκανε για να δει πώς θα αντιδρούσαν οι συγγενείς του, αφού ισχυρίστηκε ότι δεν είχαν επαφές μαζί του.

«Αυτό που βλέπω από την οικογένειά μου συχνά με πληγώνει. Ποτέ δεν με καλούν σε τίποτα. Κανείς δεν με βλέπει. Όλοι χωριστήκαμε. Ένιωσα ότι δεν με εκτιμούσαν» είπε αρχικά.

Για να συνεχίσει αναφέροντας πως: «Γι’ αυτό ήθελα να τους δώσω ένα μάθημα ζωής και να τους δείξω ότι δεν πρέπει να περιμένετε μέχρι να πεθάνει κάποιος για να τον συναντήσετε».

Δείτε την συνέχεια του άρθρου στο enikos.gr