Χαβάη: Ο γαμπρός πνίγηκε στον μήνα του μέλιτος – Κλέφτες άρπαξαν τα πράγματα του ζευγαριού από την παραλία

199

Ο μήνας του μέλιτος κατέληξε σε εφιάλτη για ένα νεόνυμφο ζευγάρι από την Καλιφόρνια. Ο άνδρας πνίγηκε σε παραλία στην Χαβάη, ενώ κλέφτες άρπαξαν τα πράγματα του ζευγαριού από την παραλία και πήραν το αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει.

Ο Steven Phan και η σύζυγός του Brittany γιόρταζαν τη νέα τους ζωή μαζί στη Χονολουλού την 1η Ιουνίου. Ενώ ο Steven κολυμπούσε με αναπνευστήρα, εξαφανίστηκε κάτω από τα κύματα στην Electric Beach.

Ένας άνδρας που έκανε ψαροντούφεκο στο σημείο, τον τράβηξε στην ακτή και οι περαστικοί ξεκίνησαν ΚΑΡΠΑ πριν φτάσουν οι πρώτοι ανταποκριτές, ανέφερε το KTIV. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ήταν παντρεμένοι μόλις τρεις μήνες, σύμφωνα με μια σελίδα του GoFundMe .

«Καθώς αυτό δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο, όλα τα υπάρχοντα τους κλάπηκαν, οι κλέφτες τους πήραν τα κινητά τηλέφωνα, τα πορτοφόλια, τα χρήματα, τα ρούχα, έκλεψαν ακόμη και το νοικιασμένο αυτοκινήτο τους», λέει η σελίδα GoFundMe.

Η Χονολουλού σχεδιάζει να τοποθετήσει ναυαγοσώστη στην παραλία μετά την κατακραυγή του κοινού για περισσότερους ανταποκριτές στις παραλίες της πόλης, σύμφωνα με το KITV.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, με δυσπιστία και συντετριμμένοι με την απώλεια ενός τόσο σπουδαίου ανθρώπου όπως ο Στίβεν», αναφέρει η σελίδα του GoFundMe. «Ο Στίβεν πάντα έβρισκε τον τρόπο να είναι μέρος της ζωής όλων, ανεξάρτητα από την απόσταση. Ο Στίβεν ήταν ένας αληθινός φίλος και ένας καταπληκτικός σύζυγος, ο Στίβεν θα λείψει απίστευτα σε όλους».

enikos.gr