Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήMrs Russia: Άγρια καζούρα online για τη νικήτρια των καλλιστείων - Άλλη...

Mrs Russia: Άγρια καζούρα online για τη νικήτρια των καλλιστείων – Άλλη στο Instagram και άλλη… στη ζωή

Η Νατάλια Όσκαρ χαρακτηρίστηκε «πλαστική» και «τρομακτική», με τις φωτογραφίες της από τη βραδιά του διαγωνισμού να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Ένας διαγωνισμός ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στη Μόσχα έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο στα ρωσικά όσο και τα διεθνή social media, με εκατοντάδες σχολιαστές να βάζουν στο στόχαστρο και να «πυροβολούν εν ψυχρώ» τη διαγωνιζόμενη που στέφθηκε τελικά «Mrs Russia».

Η Νατάλια Όσκαρ, νικήτρια των καλλιστείων στα οποία συμμετέχουν παντρεμένες γυναίκες, δήλωσε πανευτυχής στο Instagram για τη σημαντική αυτή διάκριση, ευχαριστώντας την κριτική επιτροπή αλλά και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. Δυστυχώς όμως, οι συμπατριώτες της δεν είδαν με καλό μάτι τη νίκη της, αφού, αμέσως αφού ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς, τα ρωσικά social media πλημμύρισαν με μηνύματα οργής και απογοήτευσης.

«Ούτε το στέμμα δεν μπορούσε να επισκιάσει τα φουσκωμένα χείλη της», «Καμία με λιγότερη σιλικόνη δεν βρήκατε;», «Καλά, τυφλοί είναι οι κριτές;» ήταν μερικά από τα σχόλια των θεατών του διαγωνισμού, που θεώρησαν ότι ήταν άδικο για τις άλλες συμμετέχουσες να επιλεγεί ως νικήτρια μια γυναίκα με τόσο μεγάλη… αγάπη για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Κάτι άλλο που προκάλεσε εξαιρετικά μεγάλη εντύπωση στους χρήστες των social media ήταν η έντονη διαφορά ανάμεσα στις φωτογραφίες της Όσκαρ από τη βραδιά των καλλιστείων, σε σχέση με εκείνες που είναι αναρτημένες στο προφίλ της στο Instagram. Αρκετοί σχολιαστές κριτίκαραν έντονα τη «Mrs Russia» για τις «παραπλανητικές» αναρτήσεις της online, συγκρίνοντάς την εμφάνισή της σε αυτές με τις διόλου κολακευτικές εικόνες από τη βραδιά του τελικού.

Δείτε την συνέχεια του άρθρου στο protothema.gr

https://www.protothema.gr/world/article/1379254/mrs-russia-agria-kazoura-online-gia-ti-nikitria-ton-kallisteion-alli-sto-instagram-kai-alli-live/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ