Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήTikTok: Γιαγιά με καρκίνο τελικού σταδίου αποφάσισε να προχωρήσει σε ευθανασία –...

TikTok: Γιαγιά με καρκίνο τελικού σταδίου αποφάσισε να προχωρήσει σε ευθανασία – Viral τα βίντεο με την εγγονή της

Την απόφαση της γιαγιάς της να προχωρήσει σε ευθανασία, γνωστοποίησε η influencer και μοντέλο Άλι Τέιτ Κάτλερ μέσω του TikTok, με τα βιντεάκια να έχουν γίνει viral.

Το μοντέλο δημοσιοποίησε αρχικά την είδηση σε ένα βιντεάκι, στο οποίο ήταν μαζί με την γιαγιά της, Μπάμπι.

Παράλληλα αποκάλυπτε πως η απόφαση αυτή πάρθηκε, αφού η γυναίκα διαγνώστηκε με καρκίνο τελικού σταδίου και πως θα προβεί σε ευθανασία στον Καναδά.

Στην λεζάντα γράφει: «Το μόνο πράγμα που είναι σίγουρο είναι ο θάνατος και οι φόροι. Έχω τόση αγάπη για εκείνους που έχουν έρθει και έχουν φύγει πριν απ’ εμάς».

Λίγο αργότερα η Άλι ανέβασε και άλλο βίντεο στο οποίο ετοιμάζονταν με την γιαγιά της, για την τελευταία φορά που θα πήγαιναν σε εστιατόριο.

Τα βίντεο αυτά τράβηξαν την προσοχή εκατομμύρια κόσμου, που θαύμασαν το πόσο δυνατές και χαρούμενες είναι οι δύο γυναίκες, παρ’ ότι γνωρίζουν τι έπεται. Το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος καθώς και τα ερωτήματα που γεννήθηκαν, ώθησαν την Άλι και την Μπάμπι στο να κάνουν δύο επιπλέον βίντεο που μιλούν για την απόφαση της Μπάμπι, να φύγει από την ζωή, μέσω της ευθανασίας.

Η κοπέλα ρωτάει την γιαγιά της, για το ποιες είναι οι σκέψεις της, όσο πλησιάζει πιο κοντά στην ημέρα της ευθανασίας. Με εκείνη να της απαντά πως είναι σαν: «το φως στο τέλος ενός τούνελ».

Παράλληλα η γυναίκα στο βίντεο αναφέρεται και στην διαδικασία που γίνεται για να οδηγηθεί κάποιος σε ευθανασία, ενώ τονίζει πως εκείνη προτιμά η όλη διαδικασία να γίνει στο νοσοκομείο: «προτιμώ να γίνει σε νοσοκομείο. Ήρθα εδώ ήσυχα, θα ήθελα να φύγω και ήσυχα».

«Πιστεύω ότι ο άνδρας μου είναι εκεί πέρα και λέει: “ήρθε η ώρα”. Και θα του πω: “Γειά σου Άριν, είμαι εδώ”» λέει συγκινημένη η Μπάμπι στο βίντεο.

Τέλος το μοντέλο ρωτάει την γιαγιά της, με την οποία περνά τις τελευταίες στιγμές, για το τι θα έλεγε σε ένα νέο άτομο, με την γιαγιά να απαντά πως θα του έλεγε: «Γέλα, πέρνα καλά. Απόλαυσε τους αγαπημένους σου, όσο περισσότερο μπορείς. Πες τους, ότι τους αγαπάς. Μοιράσου, να είσαι ανοιχτός, να είσαι ειλικρινής, μίλα, απλώς μίλα. Αν έχεις αγάπη στην ζωή σου, κράτα την, γιατί είναι τόσο πολύτιμη. Απλώς τίμα την αγάπη, εξέφρασε την, ζήσε την».

@alitatecutler Replying to @Matthew This was the hardest and most beautiful conversation ive ever had. Healing for both parties. I had resistance to Euthanasia before this, but after being with her and hearing her, I no longer do. ❤️ #euthanasia #finalfarewell #ondying ♬ multiverse – Maya Manuela

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ