Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΔάκρυσε όλο το διαδίκτυο: “Αυτή είναι η κόρη μου με σύνδρομο Down...

Δάκρυσε όλο το διαδίκτυο: “Αυτή είναι η κόρη μου με σύνδρομο Down και σήμερα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο”

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο για έναν γονέα από το να βλέπει το παιδί του να κάνει σπουδαία πράγματα στη ζωή του, όπως να πετυχαίνει τους ακαδημαϊκούς του στόχους. Γονείς γιορτάζουν την επιτυχία των παιδιών τους. Και ορισμένοι βγαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αναγνωρίσουν τα επιτεύγματα των παιδιών τους – μερικοί μάλιστα γίνονται viral γι’ αυτό. Πόσο μάλιστα όταν το παιδί έχει σύνδρομο Down

«Αυτή είναι η κόρη μου με σύνδρομο Down. Σήμερα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο!»

Ο Jay Handlin έγινε πρόσφατα ένας τέτοιος περήφανος γονέας. Η κόρη του Rachel μόλις απέκτησε πτυχίο Bachelor of Fine Arts στη Φωτογραφία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από το California Institute of the Arts.

Για να τιμήσει τη στιγμή, ανακοίνωσε την είδηση στο λογαριασμό του στο Twitter. “Είμαι επίσημα ο πιο περήφανος πατέρας στον πλανήτη”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Το tweet έχει έκτοτε συγκεντρώσει πάνω από 220k likes και 19k retweets.

Ο Τζέι έχει πολλά για να είναι περήφανος, καθώς το επίτευγμα της Ρέιτσελ δεν είναι συνηθισμένο. Η νεαρή γυναίκα έχει σύνδρομο Down και παρά το γεγονός αυτό, έχει πετύχει τους στόχους της.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.enimerotiko.gr/kosmos/dakryse-olo-to-diadiktyo-quot-ayti-einai-i-kori-moy-me-syndromo-down-kai-simera-apofoitise-apo-to-panepistimio-quot/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ