Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΣακίρα: Για πρώτη φορά με τους γιους της σε βίντεο κλιπ -...

Σακίρα: Για πρώτη φορά με τους γιους της σε βίντεο κλιπ – Τραγουδά ο μικρός Σάσα

Τα παιδιά της με τον Πικέ  πρωταγωνιστούν στο μουσικό βίντεο του «Acrostico», τραγούδι που αφιέρωσε η Κολομβιανή σταρ σε εκείνους

Στους γιους της με τον Πικέ αφιέρωσε η Σακίρα το «Acrostico», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό.

Το πρώτο γράμμα κάθε στίχου της πρώτης στροφής, διαβασμένο κάθετα από πάνω προς τα κάτω σχηματίζει το όνομα του 10χρονου «Μίλαν» και στη μέση του τραγουδιού το ίδιο συμβαίνει με το άλλο της παιδί, τον 8χρονο Σάσα.

Το βίντεο κλιπ κυκλοφόρησε και τα δύο αγόρια συνοδεύουν τη μητέρα τους, με τον μικρότερο γιο της,  Σάσα να τραγουδά και τον Μίλαν να παίζει πιάνο.

Δείτε το βίντεο κλιπ

Μετά την κυκλοφορία του κλιπ, η Σακίρα ανέβασε στο Instagram, ένα μέρος του βίντεο και στη λεζάντα της δημοσίευσης, η Σακίρα έγραψε: «Φέτος ο Μίλαν έχει γράψει τραγούδια που με έκαναν να κλάψω από συγκίνηση και ο Σάσα έχει περάσει ώρες στο πιάνο, ανακαλύπτοντας τη φωνή του.

Και οι δύο έχουν περάσει χρόνο δίπλα μου στο στούντιο και ακούγοντας αυτό το τραγούδι αφιερωμένο σε αυτούς μου ζήτησαν να συμμετέχουν σε αυτό.

Το έχουν νιώσει και ερμηνεύσει για τους ίδιους. Μίλαν και Σάσα, είναι τόσο όμορφο να σας βλέπω να ανοίγετε τα φτερά σας για να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας! Δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει να νιώθω πιο ολοκληρωμένη από το να είμαι η μαμά σας». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ