Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑμερικανίδα φοιτήτρια γελάει, τραγουδάει και χορεύει αφού σκότωσε δύο ανθρώπους οδηγώντας μεθυσμένη

Αμερικανίδα φοιτήτρια γελάει, τραγουδάει και χορεύει αφού σκότωσε δύο ανθρώπους οδηγώντας μεθυσμένη

«Πότε θα μπορέσω να πάρω το αμάξι μου, έχω μάθημα αύριο» ακούγεται να ρωτάει η 23χρονη έναν αστυνομικό στον εξοργιστικό διάλογο που κατέγραψε η κάμερα της στολής του

Οργή, αποτροπιασμό και θλίψη προκαλεί ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την αντίδραση μιας μεθυσμένης φοιτήτριας στο Ιλινόι, λίγη ώρα αφού σκότωσε δύο ανθρώπους με το αμάξι της.

Το κλιπ που δημοσίευσε στις αρχές του μήνα το κανάλι Law and Crime Network στο YouTube καταγράφηκε από την κάμερα της στολής ενός από τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τη Στέφανι Μελγκόζα μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε στις 10 Απριλίου του 2022.

Καθώς η νεαρή κοπέλα, που είναι εμφανώς πολύ μεθυσμένη, υποβάλλεται σε αλκοτέστ και άλλους ελέγχους, εμφανίζεται κάποιες στιγμές να γελάει, αφού – όπως φαίνεται –  βρίσκει… διασκεδαστική τη δυσκολία της να ακολουθήσει τις οδηγίες του αστυνομικού!

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.protothema.gr/world/article/1370101/amerikanida-foititria-gelaei-tragoudaei-kai-horeuei-afou-skotose-duo-anthropous-odigodas-methusmeni/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ