Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΧαζμπουλά Μαγκομέντοφ: Συνελήφθη ο διάσημος νάνος του TikTok

Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ: Συνελήφθη ο διάσημος νάνος του TikTok

Γιόρταζε τον γάμο ενός φίλου του, αλλά τα πράγματα ξέφυγαν λίγο… – Δείτε βίντεο από το περιστατικό

Η… άστατη ζωή του Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ, του διάσημου νάνου με τους εκατομμύρια ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον οδήγησαν σε σύλληψη.

Ο 20χρονος συνελήφθη στην πατρίδα του, το Νταγκεστάν της Ρωσίας, μετά από σειρά παραβάσεων τόσο από τη μεριά του, όσο και από φίλους του, την ώρα που βρίσκονταν στον δρόμο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το υπουργείο Εσωτερικών του Νταγκεστάν, ο Χαζμπουλά γιόρταζε τον γάμο ενός φίλου του. Ωστόσο, το γλέντι ξεπέρασε τα όρια, όταν αυτός και οι φίλοι του εμπόδισαν την κυκλοφορία στους δρόμους και προκάλεσαν ατύχημα με τα αυτοκίνητά τους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο
«Η αχαλίνωτη γαμήλια διασκέδαση στο Νταγκεστάν είναι γνωστή σε πολλούς και πέρα από τα σύνορα της δημοκρατίας. Ελλείψει άλλων μορφών ψυχαγωγίας, μια τέτοια πρωτοφανής επιλογή εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλής, όπως το να μπλοκάρουν τους δρόμους για άλλους οδηγούς, να καίνε λάστιχα, να σπάνε αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που, στην πραγματικότητα, δεν έχουν καμία σχέση με τον εορτασμό». 

Δείτε βίντεο από το περιστατικό

Ο «Χάμπι», όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νταγκεστάν της Ρωσίας. Δεν έμαθε αγγλικά και μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας του COVID-19. Άρχισε να δημοσιεύει περιεχόμενο στο Instagram και το TikTok και έτσι κατάφερε να κερδίσει σταδιακά τη δημοτικότητα και την αγάπη του κοινού των social media.

Ο νεαρός σταρ έγινε viral στο TikTok στις αρχές του 2021 χάρη στα ξεκαρδιστικά βίντεο του ίδιου και του «αντιπάλου» του Αμπντού Ρόζικ, στα οποία… τσακώνονταν και προκαλούσαν ο ένας τον άλλο σε καβγά.

Μεταξύ άλλων, ανάμεσα στους δύο νέους, που πάσχουν από την ίδια γενετική διαταραχή (Growth Hormone Deficiency ή αλλιώς νανισμός), θα πραγματοποιούνταν και ένας αγώνας MMA, ο οποίος ήταν να οργανωθεί από τον Τσετσένο μαχητή MMA, Ashab Tamaev. Αυτό οδήγησε πολλούς θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να αναρωτηθούν το πότε ακριβώς θα γίνει ο συγκεκριμένος αγώνας, με την ημερομηνία να βρίσκεται ακόμα στον «αέρα».

Με περισσότερους από 8 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok ο νεαρός έχει καταφέρει να αποκτήσει φαν ακόμη και μεγάλους πρωταθλητές του MMA, αποτελώντας και κεντρική φιγούρα του πρωταθλήματος. Η εμφάνιση δε του 20χρονου Ρώσου, που παραπέμπει σε αυτήν ενός μικρού παιδιού, οφείλεται στο γεγονός, πως έχει γεννηθεί με ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης (GHD), πάθηση που είναι γνωστή και ως νανισμός.

Ο Χασμπούλα αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sundae Conversation», ότι μεγαλύτερός του στόχος είναι να γίνει υπουργός Εσωτερικών στο Νταγκεστάν.

Στην ίδια συνέντευξη είχε εκφράσει και τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τη γάτα του, ενώ είχε προκαλέσει ποίκιλα σχόλια, όταν μίλησε για την… περιφρόνηση που διατηρεί απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας χαρακτηρίστηκα: «Είμαι πιο διάσημος από αυτόν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ