Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΈκλαιγαν όλοι με λυγμούς: Νεκρός 16χρονος μαθητής 24 ώρες μετά τη διάγνωση...

Έκλαιγαν όλοι με λυγμούς: Νεκρός 16χρονος μαθητής 24 ώρες μετά τη διάγνωση της ασθένειας, απαρηγόρητοι οι γονείς

Τον χειρότερο εφιάλτη ζει από τη μια μέρα στην άλλη μια οικογένεια, καθώς ο 16χρονος γιος τους έσβησε σε 24 ώρες από τη διάγνωση λευχαιμίας.

Ο 16χρονος Kyle Limper από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ πέθανε ειρηνικά στις 13 Απριλίου από μόλυνση του αίματος που προκλήθηκε από τον καρκίνο που ανακαλύφθηκε την ίδια μέρα, σύμφωνα με την αναγγελία θανάτου του και ένα δημοσίευμα.

«Πριν από τις 13 Απριλίου, ήταν ένας απόλυτα υγιής και ευτυχισμένος νεαρός άνδρας χωρίς κανένα σημάδι ασθένειας», αναφέρει η αναγγελία θανάτου του. «Απλώς ήρθε και τον πήρε την ίδια μέρα».

Ο πατέρας του, Ken Limper, δήλωσε στο Fox 29 ότι αρχικά πήγε τον γιο του σε επείγοντα ιατρεία για πόνους στην πλάτη, αφού ο Kyle έπαιξε μπάσκετ, πριν τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Jefferson.

Ο 16χρονος αθλητής ήταν απόλυτα υγιής

«Μου είπαν ότι σε δύο μέρες, αν δεν καλυτερέψει, να τον φέρω πίσω. Λοιπόν, σε δύο μέρες δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθιος», είπε θλιμμένος. «Δεν μπορούσε καν να σηκωθεί από το κρεβάτι και έπρεπε να τον βοηθήσω να σηκωθεί και να τον σηκώσω, και μετά έπεσε πάλι κάτω στο κρεβάτι».

Ο Limper μεταφέρθηκε τελικά εσπευσμένα στο νοσοκομείο St. Christopher’s Hospital for Children, όπου οι γιατροί είπαν ότι τα όργανα του αθλητή πολλαπλών αθλημάτων κατέρρεαν από τη λευχαιμία.

Μέσα σε 24 ώρες από την άφιξή του στο νοσοκομείο, βρήκε τραγικό θάνατο. «Ήταν σαν να ήταν απλά ένας εφιάλτης», δήλωσε ο Ken Limper. «Ήταν σαν κάθε φορά που επιστρέφαμε στο δωμάτιο, να γινόταν όλο και χειρότερα».

«Δεν θα ευχόμουν αυτό το συναίσθημα ή την κατάσταση σε κανέναν», δήλωσε επίσης η μητέρα Jodi Taffe στο Fox 29.

Η οικογένεια συγκεντρώνει χρήματα στο GoFundMe για τα έξοδα της κηδείας, ανέφερε ο σταθμός. Η νεκρολογία του Kyle τον περιγράφει ως ποδοσφαιριστή στο λύκειο Kensington, ο οποίος έκανε επίσης στίβο και πάλευε, ενώ ήταν πολλές φορές αριστούχος.

Είχε όνειρα να παίξει ποδόσφαιρο στο κολέγιο και να σπουδάσει ποινικό δίκαιο για να εργαστεί στο FBI ή σε μονάδα έρευνας σκηνών εγκλήματος. Ο Limper ενδιαφερόταν τόσο πολύ για τον τομέα αυτό που σχεδίαζε να μελετήσει με πραγματικούς πράκτορες του CSI στην Ουάσινγκτον αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη νεκρολογία του.

«Όλα αυτά πηγάζουν από την αγάπη του για τους υπερήρωες, που ήθελε να γίνει», έγραψε η οικογένειά του. «Ήθελε να σταματήσει όλο το κακό σε αυτόν τον κόσμο και να βάλει τους εγκληματίες πίσω από τα κάγκελα, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν τη ζωή τους με ασφάλεια. Όπως πάντα, ο Κάιλ σκεφτόταν όλους τους άλλους».

Ο 16χρονος έφηβος μνημονεύεται επίσης για την «ανιδιοτέλεια, τη γενναιοδωρία, την φιλία και την αγάπη του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ