Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΒίντεο που κόβει την ανάσα: Σκιέρ πέφτει σε χαράδρα πολλών μέτρων στις...

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Σκιέρ πέφτει σε χαράδρα πολλών μέτρων στις Άλπεις!

Το ατύχημα συνέβη στο βουνό Meije της Γαλλίας – Πρόκειται για ένα βουνό που το επιλεγούν όσοι προτιμούν το σκι εκτός πίστας

Βίντεο που κόβει την ανάσα έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τις Άλπεις.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα, φαίνεται ένας σκιέρ, ο οποιος κατά τη διάρκεια της κατάβασής του σε βουνό, πέφτει σε χαράδρα πολλών μέτρων.

Το ατύχημα συνέβη στο βουνό Meije της Γαλλίας. Πρόκειται για ένα βουνό στις Άλπεις που το επιλεγούν όσοι προτιμούν το σκι εκτός πίστας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο 36χρονος Γάλλος σκιέρ, κατά τη διάρκεια της κατάβασης, πέφτει στη χαράδρα και έπειτα από πολλά μέτρα καταφέρνει να σφηνώσει τα πέδιλα του σκι του στον παγετώνα και τελικά να σταματήσει σε ένα κομμάτι πάγου που προεξέχει.

Στα σχόλια στη σελίδα του στο Instagram, ο σκιέρ περιγράφει πώς τελικά κατάφερε να βγει από τη βαθιά χαράδρα. Όπως αναφέρει το κραμπόν (μεταλλικά καρφιά τα οποία προσαρμόζουν πάνω στις μπότες) και λίγα μέτρα σχοινί από τους φίλους του, ήταν αρκετά για να τον απεγκλωβίσουν από το σημείο.

Το περιστατικό έγινε τον Απρίλιο του 2022 και καταγράφηκε από κάμερα GoPro που είχε ο σκιέρ στο κράνος του, ωστόσο δόθηκε στη δημοσιότητα πριν πέντε μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ