Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήOnly Fans: Αυτοκτόνησε μοντέλο που κατηγορούνταν ότι το έπαιζε ανήλικη

Only Fans: Αυτοκτόνησε μοντέλο που κατηγορούνταν ότι το έπαιζε ανήλικη

Η 24χρονη είχε επικριθεί για την επεξεργασία των εικόνων της ώστε να μοιάζει με παιδί

Μια μητέρα από την Καλιφόρνια και μοντέλο του OnlyFans έβαλε τέλος στη ζωή της. Η Diana Deets είχε επικριθεί για την επεξεργασία των εικόνων της ώστε να μοιάζει με παιδί – με κάποιους να την κατηγορούν ότι εξυπηρετεί παιδόφιλους.

Το μοντέλο το οποίο ήταν γνωστό στο διαδίκτυο ως Coconut Kitty, αυτοκτόνησε στις 12 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση στη σελίδα της στο Instagram.

«Είναι άδικο. Η ζωή είναι άδικη. Μακάρι να μπορούσατε να τη γνωρίσετε όπως τη γνώρισαν οι φίλοι και η οικογένειά της. Ψώτιζε τον κόσμο. Πραγματικά ήταν πάντα λαμπερή. Ποτέ δεν μπορούσες να σταματήσεις αυτό το κορίτσι. Ήταν τόσο σκληροτράχηλη και δυνατή, αλλά και τόσο ευγενική. Ήταν το πιο καλόκαρδο κορίτσι που γνωρίσαμε ποτέ. Πάντα προσπαθούσε να ανεβάζει τους πάντες γύρω της. Ήθελε όλοι να κερδίζουν».

Η ηλικία της Deets παραμένει ασαφής, καθώς το μοντέλο αρνήθηκε να την αποκαλύψει, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν 24 ετών.

Φίλοι της αναφέρουν ότι ο Deets ήταν ο τύπος του ανθρώπου που θα άφηνε τα πάντα για να σε βοηθήσει με τα προβλήματά σου και θα ήταν πάντα στο πλευρό σου.

Το μοντέλο θα μείνει στη μνήμη ως «μαμά, αδελφή, κόρη, καλύτερη φίλη» και ως ένα άτομο που «μπορούσε να φωτίσει ένα ολόκληρο δωμάτιο».

«Μπορούσε να αλλάξει όλη σου τη μέρα. Και το γέλιο της, το γέλιο της ήταν τόσο μεταδοτικό», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ