Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΠάμελα Άντερσον: «Έχω βοηθήσει τον Τζακ Νίκολσον σε τρίο να φτάσει στο...

Πάμελα Άντερσον: «Έχω βοηθήσει τον Τζακ Νίκολσον σε τρίο να φτάσει στο τέλος»

Το περιστατικό συνέβη πριν χρόνια στη βίλα του Χιου Χέφνερ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη θυελλώδη ερωτική ζωή της Πάμελα Άντερσον, της εκρηκτικής ξανθιάς. Η σταρ που αναδείχθηκε στο απόλυτο sex symbol των 90s, στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της αναφέρθηκε σε όσα τις πρόσφερε ο Σιλβέστερ Σταλόνε για να γίνει το κορίτσι του.

Τώρα, αποκαλύπτει ότι και ο Τζακ Νίκολσον την έβλεπε ερωτικά. Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety, την περίοδο που βρισκόταν στη βίλα του ιδιοκτήτη του Playboy, Χιου Χέφνερ, είχε δει κατά λάθος τον Τζακ Νίκολσον, ενώ έκανε τρίο.

«Δεν συγκρατήθηκα»

«Τον είδα με δύο πανέμορφες γυναίκες να φιλιούνται στον τοίχο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε πώς τον βοήθησε να «φτάσει στο τέλος».

«Γελούσαν και φιλιόντουσαν, “γλιστρώντας” ο ένας πάνω στον άλλον. Είχα μπει για να χρησιμοποιήσω τον καθρέφτη και έσκυψα στα γόνατα, ώστε να φτιάξω το κραγιόν μου και να μη με δουν. Προσπάθησα να μην κοιτάξω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ», είπε.

Και συνέχισε: «Έπιασα το βλέμμα του και νομίζω ότι τον βοήθησα να φτάσει στο τέλος, καθώς έκανε έναν αστείο ήχο. Με κοίταξε, χαμογέλασε και μου είπε: Σε ευχαριστώ, χρυσό μου».

Ένα σπίτι και μία Porsche από τον Σταλόνε

Στο ντοκιμαντέρ της στο Netflix, με τίτλο «Pamela, a Love Story», η Πάμελα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τη σεξουαλική κακοποίηση και τον βιασμό που έζησε αλλά και ολόκληρη την κινηματογραφική βιομηχανία.

Ανάμεσα στα όσα αποκάλυψε για τη ζωή της, αναφέρθηκε και στον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος στο παρελθόν προσπάθησε να την κερδίσει. «Μου προσέφερε ένα σπίτι και μία Porsche για να γίνω το Νο1 κορίτσι του. Μου είπε: «Γλυκιά μου, αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που θα δεχτείς. Είσαι στο Χόλιγουντ τώρα». Τον απέρριψα αμέσως. Ήθελα να ερωτευτώ. Δεν ήθελα τίποτα λιγότερο από αυτό», εξομολογήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ