Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΗΠΑ: Πίτμπουλ κατασπάραξε 7χρονη στη Λουιζιάνα

ΗΠΑ: Πίτμπουλ κατασπάραξε 7χρονη στη Λουιζιάνα

Ο 20χρονος ιδιοκτήτης του πίτμπουλ το άφηνε να κυκλοφορεί ελεύθερο στην γειτονιά

Τραγικό θάνατο από το πίτμπουλ του γείτονα που της επιτέθηκε στην αυλή του σπιτιού της βρήκε μια 7χρονη στην Λουιζιάνα.

Η άτυχη Σάντι Νταβίλα έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της το απόγευμα της Παρασκευής (6/1) όταν το πίτμπουλ μπήκε στον χώρο και «της επιτέθηκε άγρια» όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Ένα μέλος της οικογένειας της 7χρονης προσπάθησε να απομακρύνει το πίτμπουλ με ένα μπαστούνι, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τη New York Post η 7χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα που της είχε προκαλέσει το πιτμπουλ στο πρόσωπο και το κεφάλι και λίγο αργότερα κατέληξε.

«Το μωρό μου. Είναι μόνο 7 ετών. Το φως στην καρδιά μου. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη. Προσευχηθείτε για εμάς. Προσευχηθείτε να ασκήσουν δίωξη στους ιδιοκτήτες» έγραψε στο Facebook η μητέρα της 7χρονης.

«RIP αγαπημένη μου Σάντι Ελίζαμπεθ. Ήταν επτά ετών και μας την πήραν με τον πιο άγριο τρόπο. Ο κόσμος είναι ένα βίαιο μέρος. Ήσουν το φως στην καρδιά μου» εξέφρασε τη θλίψη του με ανάρτησή του στο Instagram ο πατέρας της 7χρονης.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας της 7χρονης βρήκαν το πίτμπουλ με αίματα στο κεφάλι και το σώμα ενώ, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, «σημαντική ποσότητα αίματος» βρέθηκε στην αυλή.

Την ίδια ημέρα έγινε ευθανασία στο σκυλί όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του δήμου στον οποίο έμενε η άτυχη 7χρονη.

Ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ, ο 20χρονος Έρικ Λόπεζ, είπε στους αστυνομικούς ότι απουσίαζε όταν έγινε το τραγικό περιστατικό παραδεχόμενος ότι το άφηνε να κάνει βόλτες στη γειτονιά χωρίς επίβλεψη.

Στη δικογραφία αναφέρεται ότι το σπίτι του 20χρονου στο οποίο ζούσε το πίτμπουλ ήταν περίπου 70 μέτρα μακριά από αυτό της Σάντι, χωρίς καμία περίφραξη.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη του Πίτμπουλ ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια επειδή δεν είχε λάβει μέτρα περιορισμού του πίτμπουλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ