Πατέρας μπήκε στο μπάνιο κι ανατρίχιασε: Η μάνα είχε δολοφονήσει τα 2 παιδιά τους και τα έκρυψε στην μπανιέρα

163

Ένα φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όπου μητέρα φέρεται να δολοφόνησε τα δύο παιδιά της και στη συνέχεια έκρυψε τις σορούς στην μπανιέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές που μετέβησαν πρώτη φορά στην κατοικία δεν εντόπισαν τις σορούς των δύο άτυχων αγοριών. Αρχικά, αν και οι αστυνομικοί είδαν νερά στο πάτωμα του μπάνιου και την μπανιέρα γεμάτη ρούχα, όπου η γυναίκα είχε κρύψει τις σορούς, δεν υποψιάστηκαν τίποτα, καθώς γείτονας είπε στην αστυνομία ότι τα παιδιά ήταν με τον πατέρα τους.

ΗΠΑ: Η σοκαριστική στιγμή που ο πατέρας εντοπίζει τις σορούς των παιδιών του

Ωστόσο, ο πατέρας των αγοριών απαρηγόρητος ανακάλυψε μισή ώρα μετά νεκρά τα δύο άτυχα παιδιά μέσα στην μπανιέρα. Επιπλέον μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι η μητέρα φώναζε: «Τι έκανα; Τι έκανα;!» ενώ περιφερόταν έξω από το σπίτι πριν ανακαλυφθούν τα πτώματα των αγοριών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 22χρονη μητέρα η οποία, σύμφωνα με γείτονα, είχε στο παρελθόν ψυχολογικά προβλήματα, κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο παιδιών της 3χρονων και 11 μηνών αντίστοιχα.

Τα δύο αδέρφια βρέθηκαν με «πολλαπλές μαχαιριές» στο λαιμό και το σώμα τους στην μπανιέρα του καταφυγίου αστέγων στο 246 Echo Place. Η αστυνομία βρήκε τη μητέρα των αγοριών γυμνή και «να συμπεριφέρεται παράλογα» ενώ φέρεται να έβαλε φωτιά στην κουζίνα.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τη μητέρα στο νοσοκομείο χωρίς να γνωρίζουν ότι είχε δολοφονήσει τα παιδιά της. Ο πατέρας των παιδιών είπε στην αστυνομία ότι είχε φύγει από το σπίτι την Παρασκευή μετά από καυγά και κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του εκείνη τη νύχτα.