Φλόριντα: Πατέρας κρατά το μωρό του ως ασπίδα προτού τον συλλάβει η αστυνομία

262

Ο πατέρας αντιστεκόταν για να συλληφθεί τελικά με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου, ο οποίος τον έπιασε από το πόδι όπως φαίνεται στο βίντεο

Τον γύρο του κόσμου κάνει μέσω του διαδικτύου ένα δραματικό βίντεο, στο οποίο καταγράφεται ένας πατέρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ να κρατά το μικρό αγοράκι του ως ασπίδα στη διάρκεια μιας έντονης αντιπαράθεσης με την αστυνομία.

Οι σκηνές είναι σοκαριστικές και το συμβάν τελειώνει όταν ο πατέρας χτυπήθηκε με taser και τελικά τον συνέλαβαν.

Είχε απαγάγει το παιδί

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φλάγκλερ ανέφερε ότι απάντησε στην κλήση μιας γυναίκα την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την οποία, ο σύντροφός της, Brandon Loehner, είχε απαγάγει τον 1 έτους γιο τους με την απειλή όπλου.

Σύντομα ο Loehner εντοπίστηκε να οδηγεί επικίνδυνα με το παιδί του στην αγκαλιά του. Αρνήθηκε να σταματήσει όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα.

Τελικά σταμάτησε σε ένα μαγαζί και βγήκε με το παιδί στην αγκαλιά του. Στο βίντεο φαίνεται ο πατέρας που αρνείται να αφήσει το παιδί, την ώρα που τον έχουν περικυκλώσει αστυνομικοί με αστυνομικούς σκύλους.

Τελικά οι αστυνομικοί τον χτύπησαν με ένα taser και ο άντρας έπεσε στο έδαφος μαζί με το παιδί που φορούσε πάνα, το οποίο έπιασαν και προσπάθησαν να παρηγορήσουν, καθώς το μωρό έκλαιγε και φώναζε τον πατέρα του.

Ο Loehner συνέχισε να αντιστέκεται, για να συλληφθεί τελικά με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: