Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΧάντερ Μπάιντεν: Κάνει νεροτσουλήθρα γυμνός, βουτάει στην πισίνα και διασκεδάζει με πόρνες...

Χάντερ Μπάιντεν: Κάνει νεροτσουλήθρα γυμνός, βουτάει στην πισίνα και διασκεδάζει με πόρνες στο Μαλιμπού

Νέο υλικό από τον υπολογιστή του γιου του Τζο Μπάιντεν εξασφάλισε η DailyMail – Τα οργιώδη πάρτι του Χάντερ Μπάιντεν σε βίλα AirBnB αξίας $4.140 τη βραδιά, που περιλαμβάνουν σεξ και ναρκωτικά

Την τάση του γιου του Τζο ΜπάιντενΧάντερ στα οργιώδη πάρτι και την ακολασία, επιβεβαιώνουν νέα βίντεο και εικόνες, που εξασφάλισε και παρουσιάζει αποκλειστικά η DailyMail.

Σε αυτά, διακρίνεται ο Χάντερ Μπάιντεν να κάνει ποδήλατο στο γκαζόν μιας AirBnB βίλας στο Μαλιμπού που φέρεται να νοίκιασε αντί 4.140 δολαρίων τη βραδιά και στη συνέχεια, να βγάζει τα ρούχα του on camera και να πέφτει γυμνός μέσα στην πισίνα, από μια νεροτσουλήθρα.

Σε άλλες εικόνες, ο γιος του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν την κοινή γνώμη με ανάλογες ενέργειες, διακρίνεται να κάνει ομαδικό σεξ με πόρνες και να διασκεδάζει μέσα στο τζακούζι της βίλας, μέσα στο 2018. Τα βίντεο και οι εικόνες που εξασφάλισε η DailyMail βρίσκονταν αποθηκευμένα μέσα στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ