Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΟι εικόνες θυμίζουν τον θάνατο της Νταϊάνα, λέει ο Έλληνας σεφ της...

Οι εικόνες θυμίζουν τον θάνατο της Νταϊάνα, λέει ο Έλληνας σεφ της βασιλικής οικογένειας

«Είναι λες και έχασα ένα μέλος της οικογένειας μου» λέει στο protothema.gr   ο Νίκος Κουλούσιας από τον πύργο του Μπαλμόραλ – Περιγράφει το βαρύ κλίμα πένθους μετά τον θάνατο της Ελισάβετ

«Είναι λες και έχασα ένα μέλος της οικογένειας μου» αναφέρει στο protothema.gr από το παλάτι του Μπαλμόραλ στη Σκωτία, όπου βρίσκεται από χθες το απόγευμα, ο Έλληνας σεφ Νίκος Κουλούσιας που μαζί με την στενή ομάδα της “βασιλικής” κουζίνας του Μπάκιγχαμ αναμένουν εντολές για τα γεύματα πένθους, που θα ακολουθήσουν.

Όπως αναφέρει ήταν περίπου χθες το μεσημέρι όταν μαζί με πέντε ακόμα μάγειρες του παλατιού, έλαβαν την εντολή να ταξιδέψουν εκτάκτως από το Μπάκιγχαμ για το βασιλικό κάστρο της Σκωτίας, έχοντας στις αποσκευές τους τις μαύρες μαγειρικές στολές τους. Λίγο πριν το ταξίδι τους ο Έλληνας σεφ ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το εξής μήνυμα: «Μόλις μας ανακοίνωσαν ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχουμε τα μαύρα μας σακάκια έτοιμα. Εύχομαι δύναμη και να είναι κάτι περαστικό. Η κατάσταση είναι κρίσιμη».

Λίγες ώρες αργότερα όλοι βρίσκονταν στα πόστα τους με σκοπό να συμμετέχουν στο δράμα της βασιλικής οικογένειας, που είχε αρχίσει να καταφθάνει πλην της Μέγκαν Μαρκλ, στο παλάτι του Μπαλμόραλ: «Το κλίμα είναι πένθιμο παντού. Η βασίλισσα Ελισάβετ για όλους μας ήταν σαν μέλος της οικογένειας μας. Έχει συγκεντρωθεί κόσμος απ έξω από το κάστρο, οι εικόνες θυμίζουν τον θάνατο της Νταϊάνα» λέει ο σεφ που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας περιμένουν να λάβουν σαφείς εντολές για το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί.

Ο Έλληνες σεφ συνεργάζεται με τους επικεφαλής της βασιλικής κουζίνας από το 2017, όπου δέχτηκε την πρόταση να αποτελεί μέλος της ομάδας: «Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε δικό της σεφ και εμείς αποτελούμε τα μέλη της ομάδας αυτής. Θα είναι πάντα στην σκέψη μου ως ένας γλυκός άνθρωπος» ο οποίος νωρίτερα σε συνέντευξη του στον Σκάι θυμήθηκε κι ένα όμορφο περιστατικό που είχε μαζί της

«Θυμάμαι λίγο πριν το γάμο του Χάρι και της Μέγκαν, όταν μέναμε για 3 μήνες σχεδόν μέσα στα ανάκτορα, κατέβηκε με το νυχτικό της κατά τις 5 το πρωί στην κουζίνα, ξαφνικά μου χτυπάει την πλάτη και απλά μου ζήτησε μαρμελάδα σύκο. Εγώ δεν είχα και μου είπε πήγαινε να φέρεις στη φάρμα που είναι ακριβώς δίπλα στα ανάκτορα. Ήταν δυο μέρες πριν το γάμο όμως, είχε μαζευτεί πολύς κόσμος έξω από το κάστρο και αντί να κάνω 5 λεπτά έκανα 45».

Ο Έλληνας σεφ Νίκος Κουλούσιας γεννήθηκε στη Γερμανία από γονείς μετανάστες, ενώ τα τελευταία χρόνια επισκέπτεται συνεχώς την Ελλάδα και την αγαπημένη του Λέρο. Ο σεφ με το παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει συνεργαστεί αρκετές φορές καθώς τον περασμένο Μάιο ετοίμασε το δείπνο της βασιλικής οικογένειας στο Ιωβηλαίο που έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Λίγες ημέρες μετά η βασίλισσα Ελισάβετ, του απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή για την προσφορά των υπηρεσιών του. Ο ίδιος το 2018 ήταν μέλος της ομάδας των σεφ που μαγείρεψαν για τον γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, που άφησε εποχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ