Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΙταλία: Ο Ζελένσκι νοίκιασε σε Ρώσους τη βίλα του στην Τοσκάνη

Ιταλία: Ο Ζελένσκι νοίκιασε σε Ρώσους τη βίλα του στην Τοσκάνη

Η ιταλική εφημερίδα Il Tirreno της Τοσκάνης γράφει ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι νοίκιασε σε Ρώσους για τον Αύγουστο, αντί 50.000 ευρώ, την πολυτελή του βίλα στο παραθαλάσσιο θέρετρο Φόρτε ντέι Μάρμι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ζελένσκι νοίκιασε τη βίλα σε ένα ζευγάρι Ρώσων με έδρα το Λονδίνο. Η πολυτελής βίλα αγοράστηκε από τον Ζελένσκι αντί τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ όταν ο Ουκρανός ηγέτης ήταν ακόμη ηθοποιός. “Φωτογραφίες που ανήρτησε το ζευγάρι των Ρώσων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσαν ότι διέμεναν στο ακίνητο του Ζελένσκι, ανέφερε η Il Tirreno.

Γείτονες στη βίλα Ζελένσκι δήλωσαν στην εφημερίδα ότι οι ένοικοι μιλούσαν ρωσικά. «Είδαμε δύο ζευγάρια να μένουν στη βίλα και στις αρχές Αυγούστου έγινε ένα μικρό πάρτι, μάλλον για τα γενέθλια ενός παιδιού», ανέφεραν οι γείτονες στην Il Tirreno.

Η εφημερίδα Corriere Della Serra, επικοινώνησε με το μεσιτικό γραφείο που διαχειρίζεται η βίλα Ζελένσκι , το οποίο διέψευσε ότι οι συγκεκριμένοι ένοικοι ήταν Ρώσοι: «Οι ένοικοι δεν ήταν Ρώσοι, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί εμπίπτει στο απόρρητο για την ιδιωτική τους ζωή». Ωστόσο, η Corriere Della Serra, ανέφερε ότι οι ενοικιαστές είναι πιθανότατα ρωσικής καταγωγής, «αλλά έχουν από καιρό την κατοικία τους στο Λονδίνο και ίσως την αγγλική υπηκοότητα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζελένσκι προέτρεπε την ΕΕ να μην χορηγεί άδειες εισόδου σε Ρώσους τουρίστες. Εκτός από τη βίλα του Ζελένσκι στην Τοσκάνη, ο Ουκρανός πρόεδρος και ο στενός του κύκλος φέρονται να διαθέτουν ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο υπεράκτιων ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων πολλών ακριβών κατοικιών στο Λονδίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ