Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑυτοκτόνησε 27χρονη παρουσιάστρια ειδήσεων σε κανάλι του Ουισκόνσιν

Αυτοκτόνησε 27χρονη παρουσιάστρια ειδήσεων σε κανάλι του Ουισκόνσιν

Η 27χρονη παρουσιάστρια ειδήσεων σε κανάλι του Ουισκόνσιν και πρώην αθλήτρια, Neena Pacholke, πέθανε ξαφνικά το Σάββατο σε ηλικία 27 ετών και όπως αναφέρουν οι αρχές πρόκειται για αυτοκτονία.

«Η Neena Pacholke, η αγαπημένη μας πρωινή παρουσιάστρια πέθανε ξαφνικά το Σάββατο», ανέφερε το WAOW σε μια δήλωση. «Ολόκληρη η ομάδα εδώ στο News 9 είναι απολύτως συντετριμμένη από την απώλεια, όπως γνωρίζουμε ότι είναι και πολλοί άλλοι».

Η Pacholke, η οποία μεγάλωσε στην Τάμπα και έπαιζε μπάσκετ για το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα, ήταν αρραβωνιασμένη, δήλωσε η μεγαλύτερη αδελφή της Kaitlynn Pacholke στους Tampa Bay Times.

«Ήταν σαν μια μικρή λιακάδα και το χαμόγελό της ήταν τεράστιο», είπε η Kaitlynn Pacholke τη Δευτέρα το πρωί. «Η αδελφή μου ήταν μακράν το πιο ευτυχισμένο άτομο που νόμιζα ότι ήξερα».

Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της Pacholke στο Twitter ήταν ένα retweet από τον συγγραφέα Jon Gordon σχετικά με τη θετικότητα και την πίστη ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη.

Η Pacholke εντάχθηκε στον ειδησεογραφικό σταθμό ως δημοσιογράφος πολυμέσων τον Μάιο του 2017 μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα.

Προήχθη σε παρουσιάστρια τον Φεβρουάριο του 2019, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της. Η Kaitlynn Pacholke είπε ότι ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πραγματικά τι περνάει ένας άνθρωπος.

«Μερικές φορές απλά δεν ξέρεις τι περνάνε οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το πόσο νομίζεις ότι γνωρίζεις κάποιον. Η αδελφή μου είχε πρόσβαση σε κάθε πηγή που θα μπορούσατε να φανταστείτε», είπε στους Tampa Bay Times. «Την αγαπούσαν όλοι. Ήταν τόσο καλή στη δουλειά της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ