Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΚόμπι Μπράιαντ: «Μου λείπεις τόσο πολύ» γράφει η σύζυγός του για τα...

Κόμπι Μπράιαντ: «Μου λείπεις τόσο πολύ» γράφει η σύζυγός του για τα γενέθλια του Black Mamba

Ο αδικοχαμένος Κόμπι γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου 1978  – Ο θρύλος του NBA που θα έκλεινε τα 44 χρόνια του σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη του μετά από πτώση του ελικοπτέρου τους

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζιάνα και κανείς δεν τους έχει ξεχάσει από την οικογένεια, τους φίλους και τους εκατομμύρια θαυμαστές του.

Σαν χθες, 23 Αυγούστου του 1978, γεννήθηκε ο αστέρας του αμερικανικού μπάσκετ και η σύζυγός του, Βανέσα Μπράιαντ, η οποία τον μνημονεύει συχνά στα social media, δεν θα μπορούσε να μην κάνει τη δική της ανάρτηση για την ημέρα που θα γιόρταζε τα 44α γενέθλιά του.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βανέσα Μπράιαντ δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαζί με τον αθλητή από το 2009, όταν ο Κομπι Μπράιαντ κέρδισε τον 4ο τίτλο του στο ΝΒΑ και τον 1ο MVP στους τελικούς.

«Χρόνια πολλά μωρό μου. Σε αγαπώ και μου λείπεις τόσο πολύ»  έγραψε στη λεζάντα.

Και η 19χρονη κόρη του, Νατάλια, έκανε τη δική της αφιέρωση για την ημέρα των γενεθλίων του πατέρα της. Ανέβασε μία φωτογραφία από τα παλιά, όταν ακόμη ήταν μικρή και παρακολουθούσε έναν αγώνα μπάσκετ στα πόδια του μπαμπά της. «Χρόνια πολλά μπαμπά» έγραψε στη λεζάντα.

Το άδοξο τέλος του «Black Mamba» και της 13χρονης κόρης του

Ήταν Κυριακή 26 Ιανουαρίου του 2020 όταν ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του, Τζιάνα, επιβιβάστηκαν στο ελικόπτερο παίρνοντας έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Στο ελικόπτερο επέβαιναν άλλα εφτά άτομα, με προορισμό το Μπέρμπανκς της Καλιφόρνια.

Τόσο ο καιρός όσο και η ίδια η μοίρα δεν ήταν με το μέρος τους. Η πυκνή ομίχλη δεν άφησε πολλές επιλογές στον πιλότο, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει το ένστικτο και την εμπειρία του, καθώς είχε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν την ίδια διαδρομή.

Ωστόσο, η ορατότητα εξακολουθούσε να παραμένει αρκετά περιορισμένη και δεκαπέντε λεπτά συνεχόμενων κύκλων αργότερα, το ελικόπτερο προσέκρουσε σε έναν λόφο με μια εκκωφαντική έκρηξη να αφαιρεί τη ζώη από τους επιβάτες.

Στο άκουσμα της είδησης ότι o «Black Mamba», όπως αποκαλούσαν τον Μπράιαντ, είχε φύγει από τη ζωή, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη όχι μόνο τον κόσμο του αθλητισμού αλλά ολόκληρο τον πλανήτη. Ήταν το θέμα των ημερών και τα πλάνα από τους σταρ του NBA να θρηνούν με λυγμούς είχαν «πλυμμηρίσει» τα social media.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ξέσπασε σε κλάματα κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο που μετέφερε τους Λος Άντζελες Λέϊκερς. «Δεν ήμουν έτοιμος. Φίλε κάθομαι εδώ και προσπαθώ να γράψω κάτι σε αυτή την ανάρτηση, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ, αρχίζω να κλαίω αφού σκέφτομαι εσένα» είχε γράψει σε ανάρτησή του ο Τζέιμς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ