Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΠήγε για κολύμπι και έμεινε παράλυτη: Απαρηγόρητοι οι γονείς της 7χρονης –...

Πήγε για κολύμπι και έμεινε παράλυτη: Απαρηγόρητοι οι γονείς της 7χρονης – «Χριστέ μου, σώσε το κοριτσάκι μας»

Μία 7χρονη από το Τενεσί, τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που κολυμπούσε, κατά τη διάρκεια των διακοπών της, με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτη.

Ειδικότερα, η μικρή Σάρα κολυμπούσε με την οικογένειά της κοντά στο κάμπινγκ, όπου έκαναν διακοπές και μία έφηβη, που έκανε βουτιά από έναν βράχο, προσγειώθηκε πάνω στην πλάτη της.

Μετά από το εν λόγω ατύχημα, η μικρή είναι παράλυτη από το στήθος και κάτω και βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Ατλάντα, με τους γονείς της πλέον να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Οι γιατροί δεν δίνουν πολλές ελπίδες στην 7χρονη να περπατήσει ξανά

Όταν η έφηβη προσγειώθηκε πάνω στην πλάτη της μικρής, όλο της το σώμα πάγωσε. Χτύπησε το κεφάλι της στον πυθμένα του ποταμού και σταδιακά ένιωσε τα χέρια της να μουδιάζουν. Όταν ξαναένιωσε τα χέρια της, κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και να φωνάξει. Πλέον έχει 19 ράμματα στο κεφάλι της και έχει υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης της σπονδυλικής της στήλης, με τους γιατρούς να πιστεύουν ότι τα τραύματά της θα είναι μόνιμα, ωστόσο, οι γονείς δεν χάνουν την ελπίδα τους.

Όπως υπογράμμισαν οι γονείς σε ανάρτησή τους στα social media «οι γιατροί μας είπαν ότι μπορεί να μην ξαναπερπατήσει, μετά από αυτά τα τραύματα. Όμως, εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε και να παρακαλούμε τον Θεό για ένα θαύμα. Έχουμε ανάγκη την ελπίδα. Είναι μόλις 7 ετών. Χριστέ μου, σε παρακαλώ σώσε το κοριτσάκι μας».

Φίλοι της οικογένειας έχουν δημιουργήσει έναν ερανικό λογαριασμό στο GoFundMe, ώστε να βοηθήσουν οικονομικά για τα έξοδα της νοσηλείας της μικρής και να μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ