Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΆλμπερτ Μπουρλά: Θετικός στον κορονοϊό και ο επικεφαλής της Pfizer

Άλμπερτ Μπουρλά: Θετικός στον κορονοϊό και ο επικεφαλής της Pfizer

Ο Άλμπερτ Μπουρλά, επικεφαλής της Pfizer, κόλλησε κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή με το αντιικό χάπι Paxlovid, ενώ έχει εμβολιαστεί και με τις τέσσερις δόσεις του εμβολίου.

“Η ανάρτησή του Άλμπερτ Μπουρλά αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό:

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι διαγνώστηκα θετικός στην COVID-19. Είμαι ευγνώμων που έχω εμβολιαστεί και με τις τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech και νιώθω καλά, ενώ παρουσιάζω πολύ ήπια συμπτώματα. Βρίσκομαι απομονωμένος και έχω ξεκινήσει μια θεραπεία με Paxlovid”.

“Έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ στις προσπάθειές μας να πολεμήσουμε αυτή την ασθένεια που είμαι σίγουρος ότι θα έχω ταχεία ανάρρωση. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για τις διαρκείς προσπάθειες των συναδέλφων μου της Pfizer που εργάστηκαν για να καταστήσουν τα εμβόλια και τις θεραπείες διαθέσιμες για μένα και για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο” ανέφερε ο επικεφαλής της Pfizer.

“Το Paxlovid δεν είναι εγκεκριμένο, αλλά έχει λάβει άδεια για επείγουσα χρήση από τον FDA για τη θεραπεία του ήπιου έως μέτριου βαθμού COVID-19 σε ασθενείς υψηλού κινδύνου 12+, βάρους τουλάχιστον 40 kg, με θετικά αποτελέσματα της ιικής εξέτασης SARS-CoV-2” τόνισε ο Άλμπερτ Μπουρλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ