Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤζο Μπάιντεν: Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ξέχασε ότι έκανε χειραψία – Δείτε...

Τζο Μπάιντεν: Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ξέχασε ότι έκανε χειραψία – Δείτε βίντεο

Κάποιοι μιλούν για νέα γκάφα του Αμερικανού προέδρου και κάποιοι άλλοι θέτουν θέμα πνευματικής υγείας – Το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες

Σάλο προκαλεί το νέο βίντεο του Τζο Μπάιντεν, που δείχνει να περιμένει μία χειραψία από τον Αμερικανό Γερουσιαστή και ηγέτη της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών Τσακ Σούμερ.

Όλα έγιναν την Τρίτη το πρωί και μέσα σε διάρκεια πέντε δευτερολέπτων, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης. Ο Τσακ Σούμερ ετοιμάζεται να ανέβει στο βήμα για ομιλία. Πριν το πράξει χαιρετά δια χειραψίας τον Τζο Μπάιντεν και στη συνέχεια τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι. Αμέσως μετά παίρνει τη θέση τους.

Ωστόσο κάτι δεν πάει καλά με τον Μπάιντεν, που με τη στάση του μοιάζει να περιμένει επίσης τη χειραψία. Μάλιστα έχει τεντώσει το χέρι και προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβει.

Κι αν πολλοί το βρήκαν διασκεδαστικό – άλλωστε ο Τζο Μπάιντεν είναι γνωστός για τις γκάφες του- πολλοί διερωτήθηκαν, είτε με γνήσιο ενδιαφέρον ή εκ του πονηρού για την πνευματική διαύγεια του Αμερικανού προέδρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ