Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓαμπρός ξεμπρόστιασε τη νύφη στο τραπέζι του γάμου τους – Έπαιξε βίντεο...

Γαμπρός ξεμπρόστιασε τη νύφη στο τραπέζι του γάμου τους – Έπαιξε βίντεο που τον απατά

Την εκδίκηση του από την μόλις λίγων ωρών, σύζυγό του στο τραπέζι του γάμου τους αποφάσισε να πάρει ένας άντρας στην Κίνα. Ο γαμπρός δεν δίστασε να δείξει στους καλεσμένους τους ένα βίντεο, στο οποίο φαινόταν η νύφη να τον… απατά με τον άντρα της εγκύου αδερφής της!

Το βίντεο από το τραπέζι του γάμου αυτού του ζευγαριού από την Κίνα έχει προκαλέσει πανικό στα social media. Σε αυτό, φαίνονται οι καλεσμένοι να κοιτούν με τρόμο μια σκηνή με τη νύφη και τον άντρα της αδερφής σε κρεβατοκάμαρα.

Μετά την προβολή του βίντεο, η ντροπιασμένη νύφη έριξε την ανθοδέσμη στον γαμπρό καθώς εκείνος φωνάζει: «Νομίζατε ότι δεν το ήξερα αυτό;». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω βίντεο έγινε αρχικά viral το 2019, αλλά πρόσφατα κοινοποιήθηκε ξανά στο TikTok, όπου συγκέντρωσε σχεδόν έξι εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια από εξοργισμένους θεατές. Η πράξη εκδίκησης του γαμπρού έχει διχάσει τους χρήστες των social media, ωστόσο οι περισσότεροι χρήστες φαίνεται να είναι στο πλευρό του άνδρα λέγοντας ότι η νύφη «πήρε αυτό που της άξιζε».

Με πληροφορίες από την New York Post

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ