Οι μαρτυρικές τελευταίες στιγμές του 12χρονου: «Πέθανε αργά και βασαvιστικά. Στο τέλος έγινε εντελώς μπλε»

Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο 12χρονος Άρτσι που βρισκόταν σε κώμα, έδωσε τη μάχη του, αναφέρει η μητέρα του.

Μετά από μία νομική μάχη και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γονέων, οι γιατροί στο νοσοκομείο του Λονδίνου διέκοψαν την φαρμακευτική αγωγή και έπειτα την παροχή οξυγόνου στο εγκεφαλικά νεκρό αγόρι.

«Με βαθύτατη θλίψη σας λέμε ότι ο Άρτσι πέθανε στις 12:15 σήμερα. Μπορώ να πω ότι είμαι η πιο περήφανη μαμά στον κόσμο, ένα τόσο όμορφο αγοράκι και πάλεψε μέχρι το τέλος – και είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά του» δήλωσε η μητέρα του άτυχου 12χρονου.

«Του αφαιρέθηκε κάθε φαρμακευτική αγωγή στις 10 η ώρα. Όλες οι ενδείξεις παρέμεναν απολύτως σταθερές για δύο ώρες μέχρι να μειώσουν τον αερισμό. Και τότε έγινε εντελώς μπλε», είπε η θεία του, Έλα Κάρτερ. «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα αξιοπρεπές στο να βλέπεις ένα μέλος της οικογένειας ή ένα παιδί να ασφυκτιά. Καμία οικογένεια δεν θα έπρεπε ποτέ να περάσει αυτό που περάσαμε εμείς, είναι βάρβαρο» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζουμε ο Άρτσι ήταν σε κώμα από τις 7 Απριλίου, γιατί είχε -πιθανώς- λάβει μέρος σε διαδικτυακή πρόκληση καθώς βρέθηκε με ένα καλώδιο τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του. Οι γιατροί θεωρούσαν ότι δεν είχε καμία ελπίδα ανάρρωσης.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ