Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή9χρονος έσωσε τη γιαγιά του από πνιγμό: «φοβόμουν, αλλά έπρεπε να τη...

9χρονος έσωσε τη γιαγιά του από πνιγμό: «φοβόμουν, αλλά έπρεπε να τη βοηθήσω»

Ένα 9χρονο αγόρι, ο Simon, έσωσε τη ζωή της γιαγιάς του χάρη στην αποφασιστικότητα και την πρωτοφανή ψυχραιμία που έδειξε όταν εκείνη πνίγηκε με το φαγητό της. Ο μικρός ήρωας παραδέχτηκε αργότερα ότι φοβήθηκε πολύ, όμως, η αγάπη για την γιαγιά του νίκησε τον φόβο!

Η MaryOldford πρόσεχε τα δυο της εγγόνια, τον Simon και τον Levi, στο σπίτι τους καθώς οι γονείς τους έλειπαν. Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι τη στιγμή που πνίγηκε με το φαγητό της. Τα παιδιά αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Ο Simon που ήταν πιο ψύχραιμος πλησίασε τη γιαγιά του και τύλιξε τα χέρια του γύρω της. Οι γονείς του του είχαν δείξει παλιότερα πώς γίνεται η λαβή Χάιμλιχ και ο 9χρονος θεώρησε ότι είχε έρθει η ώρα να περάσει από την θεωρία στη πράξη.

«Στην αρχή δεν γινόταν τίποτα, αλλά συνέχισα. Τη χτύπησα πολύ δυνατά στην πλάτη έξι φορές και τελικά έφτυσε το κομμάτι. Ήταν η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ, αλλά έπρεπε να τη βοηθήσω. Είναι η γιαγιά μου και τη λατρεύω», είπε ο 9χρονος ήρωας.
 
Η Oldford δήλωσε ότι τα παιδιά είναι πολύ πιο ικανά απ’ όσο πιστεύουμε και είπε ότι είναι πολύ περήφανη για τα εγγόνια της.

Πηγή: cbc.ca

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ