Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΝεκρός 8χρονος μηχανόβιος: Έπεσε με την μηχανή του και σκοτώθηκε

Νεκρός 8χρονος μηχανόβιος: Έπεσε με την μηχανή του και σκοτώθηκε

Ο μικρότερος μοτοσυκλετιστής στον κόσμο, μόλις 8 χρόνων, είχε ένα τρομακτικό ατύχημα, κατά τη διάρκεια αγώνα μοτοσικλέτας στην Ιταλία και δυστυχώς “έφυγε” από τη ζωή.

Ο νεότερος πρωταθλητής μοτοσικλέτας, Ματίς Μπελόν, υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από ένα ατύχημα που είχε στις 23 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μοτοσικλέτας στην Ιταλία, στην πίστα Μοτορλάντ Αραγκόν και νοσηλευόταν σχεδόν μια εβδομάδα με κώμα στο νοσοκομείο.

«Στους γονείς, την οικογένεια, τους φίλους, τους δασκάλους και όλους όσους βρίσκονται κοντά στον νεαρό πρωταθλητή μοτοσικλέτας Ματίς Μπελόν, θα ήθελα να στείλω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια», υπογράμμισε στο Twitter ο Ζάν-Φρανσουά Καρένκο, εκπρόσωπος του Υπουργού Εξωτερικών, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του νεαρού.

Από την πλευρά της, η βουλευτής της 2ης εκλογικής περιφέρειας της Ρεϋνιόν Καρίν Λεμπόν εξέφρασε τη επίσης τη «λύπη» της μετά τον θάνατο του μικρού αγοριού, που ήταν μέλος της ομάδας Var Race Experience School.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Le Quotidien de La Réunion”, ο Ματίς νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στην Ιταλία, προτού επαναπατριστεί στο Μονπελιέ.

Ο μικρότερος μοτοσυκλετιστής στον κόσμο έδωσε ζωή με τον θάνατό του

«Ήταν πολύ δυνατός, τα κατάφερε χθες και έζησε στα γενέθλια της μικρής του αδερφής που έκλεισε τα τρία», επεσήμανε ο νονός του Σαμουέλ Μπελλόν στην εφημερίδα και καταλήγει «ήταν τόσο όμορφος. Η δωρεά των οργάνων του μπόρεσε να σώσει πέντε ζωές, πρόσθεσε. Ήταν μεγάλος πρωταθλητής μέχρι το τέλος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ