Ζευγάρι αποκάλυψε πως είναι μαζί δύο χρόνια και δεν έχουν φιληθεί – «Το κρατάμε για τον γάμο»

358

Οι Kaytlin και ο Drew αν και είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια αποκαλύπτουν πως δεν έχουν φιληθεί ποτέ.

Τι κι αν αποτελεί ένα από τους  συνηθέστερους τρόπους να εκφράζουμε τον έρωτά μας σε κάποιον, όπως όλα δείχνουν πάντοτε υπάρχει η εξαίρεση στον κανόνα και το επιβεβαιώνει η Kaytlin O’Neall, η οποία μέσω ενός βίντεο στο Tik Tok αποκάλυψε πως δεν έχει φιλήσει ποτέ το αγόρι της και ας είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια.

Η ανάρτησή της μετράει ήδη 2,4 εκατομμύρια προβολές και 3.700 σχόλια, μέσα στα οποία ο κόσμος εκφράζει τις απορίες του σχετικά με το πρωτοφανές της υπόθεσης.

Στην εν λόγω ανάρτηση έδειξε και κάποιες από τις πιο συνηθισμένες αντιδράσεις που υπάρχουν, όταν το αναφέρει σε κάποιον.

Το post έγινε αμέσως viral και ακολούθησε άλλη μία στην οποία εξηγεί το λόγο της απόφασης αυτής.

«Ένιωσα οτι έπρεπε να το φυλάξω για τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπο για τον οποίο προσεύχομαι χρόνια και χρόνια. Πριν αρχίσουμε να βγαίνουμε με τον Drew σκεφτόμουν να καθίσω κάτω και να το συζητήσω μαζί του και ήμουν κάπως νευρική για το πως θα αντιδράσει. Του είπα οτι δεν ήθελα να τον φιλήσω μέχρι τον γάμο και το δέχθηκε. Μου είπε πως και εκείνος σκεφτόταν το ίδιο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Drew από τη μεριά του δήλωσε πως ό,τι γίνεται είναι για να προστατέψουν αυτό που έχουν μεταξύ τους και κοιτάνε το μέλλον. «Θέλω να παντρευτώ αυτό το κορίτσι με όλο μου το είναι» είπε χαρακτηριστικά.

@kaytlin.oneall Replying to @mightbeevan ♬ Roxanne – Instrumental – Califa Azul