Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΞενοδοχείο στην Ίμπιζα προσφέρει δωρεάν διαμονή σε δωμάτιο – Υπάρχει τεράστια «παγίδα»

Ξενοδοχείο στην Ίμπιζα προσφέρει δωρεάν διαμονή σε δωμάτιο – Υπάρχει τεράστια «παγίδα»

Το βίντεο μιας TikToker ξεκαθαρίζει την κατάσταση. Τι περίμενε και τι είδε.

Μεγάλη ευκαιρία προσφέρει αρχικά ξενοδοχείο στην Ίμπιζα. Δωρεάν διαμονή, σου λέει. Ποιος δε θα ήθελε να ζήσει τον τρελό και κομψό παλμό του νησιού χωρίς να πληρώσει δεκάρα. Μόνο που υπάρχει μια «παγίδα».

Στο Paradiso Art Hotel μπορεί να μείνει κανείς στη Zero Suite εντελώς δωρεάν, με μηδενικά έξοδα, όπως λέει και το όνομά της, αλλά το δωμάτιο δεν μοιάζει με δωμάτιο. Έχει διάφανους τοίχους, που σημαίνει ότι οι πάντες μπορούν να βλέπουν τι διαδραματίζεται μέσα σε αυτό. Κάτι σαν ζωντανό έκθεμα.

Μάλιστα το δωμάτιο βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου που σημαίνει ότι θα έχει αρκετή κίνηση και πολλά αδιάκριτα μάτια πάνω στους φιλοξενούμενους του δωματίου, θέλοντας και μη.

Η TikToker Olympia Anley έκανε πρόσφατα check in στο ξενοδοχείο για διαμονή στη σουίτα Zero, ελπίζοντας ότι θα ζήσει μεγάλες στιγμές αλλά η πραγματικότητα της έκοψε τα φτερά. Έτσι, μοιράστηκε ένα βίντεο από την εμπειρία της στο TikTok με λεζάντα: «Έχω κάνει πολλούς φίλους απόψε».

Κάποιος βέβαια σχολίασε «αυτός θα ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Τι νόημα έχουν οι γυάλινοι τοίχοι;».

Αναπάντητα ερωτήματα. Το μόνο σίγουρο είναι τίποτα δε σου χαρίζεται χωρίς κάποιο κόστος. Τι νόμιζες;

Δείτε το «διάφανο» βίντεο:

@olympiaanley i’ve made a lot of friends tonight #ibiza #paradiso #art ♬ Lights – Em1r
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ