Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΜπιγιονσέ: Η αποκαλυπτική φωτογραφία από το νέο της άλμπουμ

Μπιγιονσέ: Η αποκαλυπτική φωτογραφία από το νέο της άλμπουμ

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε η τραγουδίστρια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια είναι γεγονός. Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο «Renaissance», δηλαδή την «Αναγέννηση». Την είδηση της κυκλοφορίας του, επιβεβαίωσε πριν από λίγο καιρό η ίδια η Μπιγιονσέ, μέσα από τα social media της, ενώ το μήνυμα «act I Renaissance», έχει αρχίσει ήδη να γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Η τραγουδίστρια ανάρτησε πριν από λίγο στο Instagram της, μία φωτογραφία της από το νέο άλμπουμ, στην οποία εμφανίζεται η ίδια πάνω σε ένα εικονικό άλογο. 

Πρόκειται για μία από τις πιο σέξι φωτογραφίσεις της Μπιγιονσέ, αφού καλύπτει μόνο τα επίμαχα σημεία του σώματός της, ενώ στη λεζάντα της κάνει λόγο για το μέρος που ήθελε να δημιουργήσει, όπου όλοι θα εκφράζουν ελεύθερα όλα τους τα συναισθήματα.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε η Μπιγιονσέ«Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου έδωσε χώρο για να ονειρευτώ και να βρω απόδραση σε μια τρομακτική στιγμή για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που λίγα πράγματα πήγαιναν μπροστά. Πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς κριτική. Ένα μέρος για να είσαι απαλλαγμένος από την τελειομανία και την υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να ουρλιάξεις, να απελευθερωθείς, να νιώσεις την ελευθερία. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης. Ελπίζω να βρείτε χαρά σε αυτή τη μουσική. Ελπίζω να σας εμπνεύσει να απελευθερώσετε το κούνημα. Χα! Και να νιώθετε τόσο μοναδικοί, δυνατοί και σέξι όσο είστε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ