Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤζέμα Όουεν: Ο αισθησιακός της χορός στο Love Island «άναψε φωτιές» και...

Τζέμα Όουεν: Ο αισθησιακός της χορός στο Love Island «άναψε φωτιές» και έκανε… έξαλλο τον πατέρα της

Με ένα σέξι μαύρο κορμάκι και ένα μαστίγιο στα χέρια, η 19χρονη πρόσφερε έναν σέξι χορό στον άνδρα που διεκδικεί στο ριάλιτι – Άφωνοι οι συμπαίκτες του – Πώς αντέδρασε ο πατέρας της και πρώην ποδοσφαιριστής, Μάικλ Όουεν

Το όνομα που πρωταγωνιστεί στα ταμπλόιντ το τελευταίο διάστημα δεν είναι άλλο από αυτό της Τζέμα Όουεν και σίγουρα, υπάρχει λόγος.

Η κόρη του βετεράνου επιθετικού της Μάντσεστερ, Μάικλ Όουεν «κολάζει» καθημερινά τα αγόρια του ριάλιτι «Love Island», στο οποίο και συμμετέχει με τις.. όλο και πιο σέξι εμφανίσεις της.

Αυτή τη φορά, η εντυπωσιακή 19χρονη το «παράκανε» με τον αισθησιακό χορό της, στα… πόδια του Λούκα Μπις. Ακόμα και οι συμπαίκτες του στο τηλεπαιχνίδι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν είδαν την Τζέμα να πλησιάζει τον Λούκα με ερωτικές διαθέσεις.

Παρακολουθώντας την κόρη του να λικνίζεται αισθησιακά μπροστά στον άνδρα, που διεκδικεί στο διάσημο σόου της Βρετανίας, αλλά και να.. πέφτει στα γόνατα μπροστά του, φορώντας μονάχα ένα μαύρο κορμάκι και κρατώντας ένα μαστίγιο στα χέρια της, ο ποδοσφαιριστής δεν χάρηκε ιδιαίτερα.

Μάλιστα, άφησε και ένα «σχόλιο» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με ένα emoji, που κλείνει τα μάτια του, δηλώνοντας έμμεσα πως μάλλον δεν εγκρίνει τις κινήσεις της.

Οι χρήστες του Twitter στάθηκαν περισσότερο στην αντίδραση του ποδοσφαιριστή, «προκαλώντας» τον με τις αναρτήσεις τους για την στάση της κόρης του στο ριάλιτι. «Τι έχεις να πεις για αυτό, Μάικλ;», του γράφουν κάποιοι επισημαίνοντας τον λογαριασμό του κάτω από το βίντεο με τον καυτό χορό της κόρης του. 

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζέμα Όουεν δημιουργεί εντυπώσεις και «ταράζει» τον πατέρα της. Πρόσφατα, ο Μάικλ Όουεν είχε δηλώσει στη Daily Mail εμφανώς στεναχωρημένος και απογοητευμένος με την κόρη του: «Εκεί στην οθόνη ήταν το κοριτσάκι μου («το καμάρι μου και η χαρά μου») που την είδα όχι μόνο να χοροπηδάει φορώντας ένα μπικίνι, αλλά, αργότερα, την είδα να αγκαλιάζεται στο κρεβάτι με έναν άνδρα οκτώ χρόνια μεγαλύτερό της. Έναν Ιταλό επιβήτορα που λεγόταν Νταβίντ. Δεν είναι κάτι που κάθε πατέρας θέλει να βλέπει, έτσι δεν είναι;».

«Ευτυχώς για μένα, δεν υπήρξε σωματική επαφή. Η Τζέμα είχε την πλάτη της στον τύπο. Υπήρχε χώρος ανάμεσά τους. Σκέφτηκα, “Καλό κορίτσι”. Κανένας πατέρας δεν θέλει να δει σωματική επαφή, έτσι δεν είναι; Εγώ σίγουρα όχι. Αν υπάρξει σωματική επαφή, νομίζω ότι θα πετάξω κάτι στην οθόνη. Δεν θέλω να δω φιλιά. Μη με κάνετε να δω φιλιά», έλεγε τότε. 

Ωστόσο, όπως φαίνεται η Τζέμα του επιφύλασσε κάτι πιο ακραίο από… αθώα φιλιά. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ