Θpήνος για πρώην παίκτη του X-Factor: Νεκρή την ημέρα του γάμου τους, η σύντροφός του και μάνα του παιδιού τους

390

Συντετριμμένος είναι πρώην παίκτης του X-Factor, καθώς όπως γνωστοποίησε έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο η αγαπημένη σύντροφός του και μητέρα του παιδιού τους.

Συγκεκριμένα η Ντάνειλ Χάμπσον, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και χορεύτρια έφυγε από τη ζωή τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, όπως έκανε γνωστό ο πρώην παίκτης του X-Factor Αγγλίας Τομ Μαν. «Αυτή που υποτίθεται πως θα ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας τελείωσε με απίστευτο πόνο», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος, καθώς η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή την ημέρα του γάμου τους.

«Δεν πιστεύω ότι γράφω αυτά τα λόγια, αλλά η αγαπημένη μου Ντάνι, η καλύτερή μου φίλη, όλα μου και περισσότερα, η αγάπη της ζωής μου, πέθανε», έγραψε ο Τομ Μαν τη Δευτέρα.

«Νιώθω ότι έχω κλάψει έναν ωκεανό. Δεν φτάσαμε ποτέ στην εκκλησία, ούτε είπαμε τους όρκους μας, δεν χορέψαμε τον πρώτο μας χορό, αλλά ξέρω ότι ήσουν όλος μου ο κόσμος και ό,τι καλύτερο συνέβη ποτέ στη ζωή μου, Ντανιέλ», πρόσθεσε.

Ο 28χρονος σημείωσε επίσης ότι, τώρα «χρειάζεται όλη τη δύναμη» για να προσέξει τον γιο τους. «Σου υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να μεγαλώσω τον Bowie με τον τρόπο που πάντα θέλαμε. Σου υπόσχομαι ότι, θα ξέρει πόσο υπέροχη μαμά ήσουν. Υπόσχομαι να σε κάνω τόσο, μα τόσο περήφανη», υποσχέθηκε μέσω της συγκινητικής ανάρτησής του μέσω της οποίας αποχαιρέτησε την σύντροφό του που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.