Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΕβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Επίδειξη μόδας με... γυμνούς άνδρες

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Επίδειξη μόδας με… γυμνούς άνδρες

Δείτε βίντεο με τον κωμικό ηθοποιό Τζόρνταν Φέρστμαν να περπατάει στην πασαρέλα γυμνός, φορώντας μόνο μία μαύρη κάπα – Η επίδειξη ήταν εμπνευσμένη από το βιβλίο «Επικίνδυνες Σχέσεις», που αναφέρεται στη σεξουαλική απελευθέρωση

Μία… ιδιαίτερη πασαρέλα ετοίμασε για τη νέα του κολεξιόν ο Λουί-Γκαμπριέλ Νουκί.

Ο Γάλλος σχεδιαστής εμπνεύστηκε από το βιβλίο «Επικίνδυνες Σχέσεις» του Pierre Choderlos de Laclos, το οποίο κατά την κυκλοφορία του είχε προκαλέσει «σκάνδαλο», αφού αναφέρεται στις γυναίκες, τον έρωτα και τη σεξουαλική απελευθέρωση.

Οι εμφανίσεις των ανδρών στην πασαρέλα ήταν κι αυτές σχεδιασμένες με βάση το θέμα του βιβλίου, την απελευθέρωση. Φορώντας μόνο μαύρες κάπες και σακάκια, τα οποία άφηναν ανοιχτά για να φανεί το γυμνό τους σώμα από μέσα, περπάτησαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και άφησαν το κοινό άφωνο.

Το brand του Νουκί βασίζεται γενικότερα, στο πάθος του για το διάβασμα, ενώ και προηγούμενες καμπάνιες του είναι εμπνευσμένες από αγαπημένα του βιβλία. Επιπλέον, ο σχεδιαστής είναι γνωστός για τις σέξι εμφανίσεις που επιλέγει για τα μοντέλα στα show του. Στο παρελθόν, είχε επιλέξει άνδρες δεμένους με λουριά πάνω στην πασαρέλα, ενώ άλλο κόνσεπτ του περιλάμβανε ζευγάρια του ίδιου φύλου στο κρεβάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ