Τομ Χάνκς: Η τελευταία του εμφάνιση και το βίντεο που προκάλεσε ανησυχία για την υγεία του

Η τελευταία του εμφάνιση πυροδότησε φήμες πως ο -πολιτογραφημένος Έλληνας- ηθοποιός του Χόλιγουντ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας – Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει και τα δύο του χέρια για να συγκρατήσει το μικρόφωνο – Δείτε βίντεο

Ανησυχία προκάλεσε στο κοινό του Τομ Χανκς η τελευταία του εμφάνιση.

Ο δημοφιλής ηθοποιός παρευρέθηκε σε μία εκδήλωση, με αφορμή τη νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαν για τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία ο Τομ Χανκς υποδύεται τον μάνατζερ του τραγουδιστή.

Ωστόσο, την ώρα που μιλούσε στο κοινό του πάνω από τη σκηνή, το δεξί χέρι του έτρεμε πολύ έντονα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει και το αριστερό του χέρι για να συγκρατήσει το μικρόφωνο από τη βάση του.

«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο για να κάνεις μια ταινία από εδώ, στη Χρυσή Ακτή», έλεγε στο κοινό του, ενώ φαινόταν να μη μπορεί να συγκρατήσει το τρέμουλο.

«Έχω γυρίσει ταινίες στο Μαρόκο, στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη, στο Σιάτλ και στο Βερολίνο. Κανένα μέρος από αυτά δεν έχει αυτό που έχει η Χρυσή Ακτή, και τι είναι αυτό; Δύο λέξεις. Καμία από αυτές τις άλλες πόλεις δεν έχει Dan Murphy», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στην αλυσίδα καταστημάτων ποτών, Dan Murphy’s.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, έκανε πολλές προσπάθειες να κρατήσει το μικρόφωνο ακίνητο μπροστά του, αλλά δεν τα κατάφερνε. Αναγκαστικά το έσφιγγε και με τα δύο του χέρια.

Το κοινό ωστόσο, που βρισκόταν κάτω από τη σκηνή, δεν φάνηκε να παρατηρεί κάτι. Τα βίντεο όμως, που κυκλοφόρησαν την επόμενη μέρα, προκάλεσαν ανησυχία στο κοινό του στα social media.

Η εικόνα αυτή του Τομ Χανκς σε πολλούς θύμισε τον ρόλο του στην ταινία «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», όπου υποδυόταν τον λοχαγό Μίλερ, έναν άνδρα ο οποίος έπασχε από μετατραυματικό σύνδρομο, με αποτέλεσμα να εμφανίσει τρέμουλο στο χέρι του.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ