Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΚαμίλ Βάσκεζ: Γη και ύδωρ στα πόδια της δικηγόρου του Τζόνι Ντεπ...

Καμίλ Βάσκεζ: Γη και ύδωρ στα πόδια της δικηγόρου του Τζόνι Ντεπ – «Είναι καρχαρίας και το απέδειξε»

Γη και ύδωρ στα πόδια της… Ο λόγος για τη δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ,Καμίλ Βάσκεζ, η οποία εν μια νυκτί κατάφερε να γίνει σταρ και να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Η 37χρονη σύμφωνα με δημοσίευμα της «Washington Post» δέχεται καταιγισμό προτάσεων τόσο από πολλές δικηγορικές εταιρείες που τη θέλουν στο δυναμικό τους, όσο και από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα που τη βλέπουν στο πρόσωπό της μια σταρ.

Η «σκληροτράχηλη» δικηγόρος κατάφερε να στρέψει πάνω της το ενδιαφέρον όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με την Άμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια της έντονης αντεξέτασης, στη διάρκεια της δίκης. Η Βάσκεζ έγινε μάλιστα η επίσημη αγαπημένη των θαυμαστών του Ντεπ.

Πηγές λένε ότι οι πόρτες ανοίγουν για τη Βάσκεζ και το θέμα είναι τι θα επιλέξει εκείνη για το μέλλον της, που προμηνύεται λαμπρό.

Έξυπνη και ισορροπημένη δικηγόρος
«Οι ατζέντηδες ταλέντων περιτριγυρίζουν την Καμίλ επειδή αναγνωρίζουν ότι είναι μια έξυπνη και ισορροπημένη δικηγόρος, της οποίας η εντυπωσιακή δουλειά κατά τη διάρκεια της δίκης, την εκτόξευσε σε ένα σπάνιο επίπεδο προβολής», λένε νομικές πηγές.

Η Βάσκεζ και το νομικό επιτελείο του Ντεπτ έπεισαν με επιτυχία τους ενόρκους, ότι η Χερντ δυσφήμισε τον Ντεπ. Από την προηγούμενη Τετάρτη που ολοκληρώθηκε η δίκη, η Βάσκεζ έχει ήδη λάβει προσφορές από πολλά τηλεοπτικά δίκτυα και κανάλια, δήλωσαν πηγές στην Post.

«Η Καμίλ είναι αναμφισβήτητα μια σπουδαία φωνή για να εκφέρει άποψη για νομικά θέματα και τα δίκτυα είναι φυσικό να αδημονούν να μιλήσουν μαζί της», δήλωσε πρώην στέλεχος μεγάλου δικτύου που γνωρίζει για τις εν λόγω προσφορές.

Η ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας που εργάζεται
Η Βάσκεζ πάντως παραμένει συνεργάτης στη δικηγορική εταιρεία «Brown Rudnick», αν και ο διάσημος δικηγόρος Judd Burstein εκτίμησε ότι «σύντομα θα γίνει εταίρος».

«Καμία εταιρεία δεν θα της επέτρεπε να έχει ρόλο σε μια μεγάλη δίκη όπως αυτή, αν δεν ήταν στο δρόμο των εταίρων», δήλωσε ο Burstein, ο οποίος εκπροσωπεί τη Νίκι Μινάζ και πρόσθεσε: «Υπάρχουν δύο παράγοντες που συμβάλλουν στο να γίνεις εταίρος – η ποιότητα της δικηγορίας σου και η ικανότητά σου να προσελκύεις επιχειρήσεις. Πιθανότατα μπορεί να πάει οπουδήποτε και να κάνει μια καλή συμφωνία για τον εαυτό της».

«Είναι καρχαρίας και η απόδοσή της στη δίκη το έδειξε»
Μια νομική πηγή επιβεβαίωσε αυτό που υποπτευόταν ο Burstein. «Η νομική κοινότητα σφύζει από εταιρείες που παλεύουν να εντάξουν την Καμίλ στην ομάδα τους», δήλωσε μία πηγή. «Είναι καρχαρίας και η απόδοσή της στη δίκη το έδειξε».

Μια γυναίκα εταίρος σε μια υψηλού προφίλ δικηγορική εταιρεία στο Λος Άντζελες, μόλις λίγα χρόνια μεγαλύτερη από τη Βάσκεζ, δήλωσε ότι «εξεπλάγην πολύ όταν είδε ότι ήταν συνεργάτης», λαμβάνοντας υπόψη τη μαεστρία με την οποία χειρίστηκε τη δίκη του Τζόνι Ντεπ.

«Τις περισσότερες φορές οι συνεργάτες δεν αναλαμβάνουν τον τύπο των ρόλων που της ανατέθηκαν», δήλωσε η πηγή.

Η σύγκριση με τη δικηγόρο της Χερντ
Συγκρίνοντας μάλιστα τη Βάσκεζ με τη δικηγόρο της Χερντ, Ιλέιν Μπρέντχοφτ, η πηγή είπε: «Οι δεξιότητες της Καμίλ στη δίκη ήταν πολύ πιο αποτελεσματικές από αυτές της Ιλέιν Μπρέντχοφτ σε σημείο που σχεδόν ένιωσα άσχημα για την Ιλέιν, όταν την ξεπερνούσε μια απλή συνεργάτιδα. Έχω σοκαριστεί που δεν πήρε προαγωγή πριν από τη δίκη και θα ήμουν εντελώς έκπληκτη αν δεν είχε πάρει προαγωγή μέχρι τώρα».

Η δικηγορική εταιρεία Brown Rudnick στην οποία ανήκει η Βάσκεζ δήλωσε στην Post ότι είναι «ενθουσιασμένοι που τόσοι πολλοί άνθρωποι βλέπουν αυτό που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια: ότι η Καμίλ Βάσκεζ είναι ένα αστέρι».

«Ήμασταν πάντα σίγουροι ότι είχε αυτό που χρειάζεται για να πετύχει σε μια δικαστική αίθουσα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας και έχει λαμπρό μέλλον μαζί μας», τόνισε η εταιρεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ