Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΠερπατάει στα 4, πηδάει εμπόδια: Νεαρή αποφάσισε να ζήσει σαν άλογο και...

Περπατάει στα 4, πηδάει εμπόδια: Νεαρή αποφάσισε να ζήσει σαν άλογο και μπερδεύει τους περαστικούς

Η Ayla Kirstine έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό μέσω των κοινωνικών δικτύων καθώς έχει επιλέξει να ζει σαν… άλογο.

Είναι πολλές φορές περίεργο το τι μπορεί να αποκτήσει δημοσιότητα στο διαδίκτυο και η περίπτωση της Ayla Kirstine, είναι σίγουρα μία από αυτές τις ιστορίες που γίνονται viral χωρίς να καταλαβαίνουμε και πολλά.

Ίσως αν ανατρέξετε στο παρελθόν και στην παιδική σας ηλικία να θυμάστε τον εαυτό σας να προσποιείται κάποιο ζώο ή συγκεκριμένα το άλογο! Σίγουρα όμως δεν εξελίξατε αυτή τη συνήθεια όπως το έκανε η Ayla Kirstine.

H Ayla Kirstine και τα… περίεργα βίντεό της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, κάνοντας δεκάδες χρήστες -τουλάχιστον για μερικά δευτερόλεπτα- να πιστέψουν πως βλέπουν ένα άλογο να τρέχει. Η κοπέλα όχι μόνο καλπάζει αλλά πηδάει και εμπόδια.

Η ίδια δήλωσε στο Insider, πως από μικρή ήθελε να γίνει… ζώο. Στην ηλικία των τεσσάρων ετών, αγαπούσε τα σκυλιά και προσπαθούσε να μιμηθεί τον τρόπο που κινούνται. Λίγο αργότερα άρχισε να λατρεύει τα άλογα. Εκεί ήταν που πήρε την απόφαση να εξελίξει το περπάτημα που ήδη εξασκούσε! Σύμφωνα με την ίδια, δεν έχει τραυματιστεί ποτέ ούτε πονάει όποτε… καλπάζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ