Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤα Φιλαράκια: Πέθανε ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον επιστάτη

Τα Φιλαράκια: Πέθανε ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον επιστάτη

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε στη σειρά “Τα Φιλαράκια” μέσα από τον ρόλο του επιστάτη στην πολυκατοικία που έμενε η αγαπημένη παρέα, Mike Hagerty, πέθανε. 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών από αδιευκρίνιστα αίτια.

Τα δυσάρεστα νέα επιβεβαίωσε σε μια ανάρτηση στο Instagram η Bridget Everett, η συμπρωταγωνίστριά του στο “Somebody Somewhere” του HBO.

“Με μεγάλη θλίψη, η οικογένεια του Michael G. Hagerty ανακοίνωσε τον θάνατό του χθες στο Λος Άντζελες. Ένας αγαπημένος ηθοποιός, η αγάπη του για την πατρίδα του το Σικάγο και την οικογένειά του ήταν οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ζωής του”, ανέφερε. Ο Hagerty έπαιξε τον πατέρα της ηθοποιού στη σειρά του HBO.

“Λάτρεψα τον Μάικ τη στιγμή που τον γνώρισα. Ήταν τόσο ξεχωριστός. Ζεστός, αστείος, δεν γνώρισα ποτέ έναν ξένο. Είμαστε συντετριμμένοι που πέθανε” τονίζει.

Με τα χρόνια, ο ηθοποιός συγκέντρωσε έναν μακρύ κατάλογο ρόλων καλεσμένων στην τηλεόραση, κυρίως σε κωμωδίες, αλλά και σε δράματα όπως το “ER” και το “Deadwood”.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Jay Duplass πρόσθεσε σε ένα Tweet: “Ο Μάικ Χάγκερτι ήταν σπουδαίος ηθοποιός και εξαιρετικός άνθρωπος. Θα μου λείψει. Ζει για πάντα στις καρδιές μας”.

Ο Mr Treeger ήθελε να κάνει έξωση στην Ρέιτσελ και στην Μόνικα και είχε μια ιδιαίτερη σχέση με την παρέα.

Επίσης είχε εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές όπως ήταν οι εξής: «Boston Legal,» «Brooklyn Nine-Nine,» «Cheers,» «Community,» «CSI,» «Curb Your Enthusiasm,» «Entourage,» «ER,» «Ghost Whisperer,» «Glee,».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ