Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΡωσία: Η σορός 23χρονου μοντέλου που είχε χαρακτηρίσει ψυχοπαθή τον Πούτιν, βρέθηκε...

Ρωσία: Η σορός 23χρονου μοντέλου που είχε χαρακτηρίσει ψυχοπαθή τον Πούτιν, βρέθηκε ένα χρόνο μετά τη δολοφονία της

Ο συντροφός της είπε ότι τη σκότωσε γιατί τη ζήλευε παράφορα – Το μοντέλο είχε χαρακτηρίσει ψυχοπαθή τον Πούτιν 

Η 23χρονη Γκρέτα Βέντλερ, μοντέλο, δολοφονήθηκε ένα μήνα αφότου έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια ανάρτηση στην οποία υποστήριζε ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν είναι μία προσωπικότητα ψυχικά διαταραγμένη.

Την σκότωσε ο πρώην σύντροφός της

Ένα χρόνο μετά το άγριο έγκλημα, ο πρώην σύντροφός της Ντμίτρι Κοροβίν παραδέχτηκε ότι αυτός την σκότωσε γιατί τη ζήλευε παράφορα. Δήλωσε μάλιστα στην αστυνομία ότι αφού τη σκότωσε, κοιμόταν επί τρεις νύχτες με τη σορό της προτού την ξεφορτωθεί. 

Και για να μην κινήσει υποψίες, συνέχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες και μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του μοντέλου, προκειμένου να πείσει τους φίλους της ότι ήταν ακόμα ζωντανή.

Ωστόσο, σ΄έναν φίλο της από το Χάρκοβο, τον Εβγένι Φόστερ,  κινήθηκαν υποψίες ότι κάτι τρέχει με τη νεαρή και βρήκε έναν φίλο του στη Μόσχα ο οποίος πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή της. Για την αστυνομία της Ρωσίας, οι αναρτήσεις της μοντέλας για τον Πούτιν τον Ιανουάριο του 2021, ένα μήνα πριν από τη δολοφονία της, δεν θεωρούνται ότι συνδέονται με το θάνατό της.

Η 23χρονη κοπέλα ανησυχούσε για την καταστολή των διαμαρτυριών στη Ρωσία και για την επιθυμία του Πούτιν να κάνει πράξη τα επεκτατικά του σχέδια. Αυτές τις ανησυχίες που είχε, της είχε γράψει στα social media.«Δεδομένου ότι ο Πούτιν είχε ταπεινωθεί πολλές φορές στην παιδική του ηλικία, δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λόγω του ότι ήταν μικροκαμωμένος, και γι΄αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι έφυγε μετά τη Νομική Σχολή και εντάχθηκε στην KGB», υποστήριζε η άτυχη κοπέλα.«Το μόνο που μπορώ να υποθέσω, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι σε αυτόν παρατηρείται μια σαφής ψυχοπάθεια ή κοινωνιοπάθεια. Για τους ψυχοπαθείς, είναι σημαντικό να βιώνουν συνεχώς μια αίσθηση πληρότητας , γι’ αυτό αγαπούν το ρίσκο, τις έντονες εμπειρίες, την έντονη επικοινωνία, την έντονη δραστηριότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ