Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤέλος η ντόλτσε βίτα για τα 7 παιδιά του Ρομάν Αμπράμοβιτς -...

Τέλος η ντόλτσε βίτα για τα 7 παιδιά του Ρομάν Αμπράμοβιτς – «Εξορίζονται» από την βρετανική αριστοκρατία

Θεωρούνται πλέον «τοξικές» οι κοινωνικές επαφές μαζί τους στη Βρετανία, λόγω της σχέσης του Ρομάν Αμπράμοβιτς με τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων του Ρομάν Αμπράμοβιτς, στο πλαίσιο των νέων κυρώσεων, έδωσαν ένα απότομο τέλος στη λαμπερή ζωή που απολάμβανε o ίδιος στη Βρετανία.

Ταυτόχρονα ανέτρεψε και την αστραφτερή ζωή που απολαμβάνουν τα επτά παιδιά του, τα οποία ναι μεν μπορεί να ζουν σε σπίτια πολλών εκατομμυρίων λιρών να κινούνται με πανάκριβα αυτοκίνητα, αλλά έχουν μετατραπεί σε παρίες της Βρετανικής υψηλής κοινωνίας και του διεθνούς τζετ σετ, λόγω της σχέσης του πατέρα τους με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η πιο γνωστή γόνος του 55χρονου δισεκατομμυριούχου είναι η λαμπερή Σοφία, 27 ετών, απόφοιτος του Royal Holloway που λατρεύει την ιππασία και να «παρτάρει» με τα παιδιά των Μπέκαμ και των Ράμσεϊ.

Είναι το μικρότερο από τα τρία κορίτσια που έχει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς από τον δεύτερο γάμο του με την πρώην αεροσυνοδό Irina, Η αδελφή της Anna (30 ετών) πτυχιούχος φιλοσοφίας ζει στις ΗΠΑ, ο Αρκάντι που ασχολείται με επιχειρήσεις στη Ρωσία (28 ετών) και τα άλλα δύο της μικρότερα αδέρφια της, η Arina (21 ετών) και ο Ilya, (19 ετών) προτιμούν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Αμπράμοβιτς έχει επίσης δύο παιδιά από τον γάμο του με την τρίτη σύζυγό του, Ντάσα Ζούκοβα και νυν σύζυγο του Σταύρου Νιάρχου. Ο γιος του Αμπράμοβιτς Aaron, 12 ετών, και η κόρη Leah Lou, 8 ετών, ζουν με τη μητέρα τους στη Νέα Υόρκη.

«Τοξική» παρέα

Ο λογαριασμός Instagram της Σόφιας είναι γεμάτος από φωτογραφίες διακοπών στην Ίμπιζα, τις Μαλδίβες και το Σεντ Μπαρτς, όπου ο Αμπράμοβιτς έχει ένα κτήμα 70 στρεμμάτων. Η Σοφία είναι δεινή ιππέας και μάλιστα εκπροσώπησε τη Ρωσία στο Λονδίνο το 2014 στην ιππασία στους αγώνες άλματος επίδειξης.

Η Σοφία μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ του Λονδίνου και του οικογενειακού κτήματος Fyning Hill μεγέθους 425 στρεμμάτων στο Πίτερσφιλντ του Δυτικού Σάσεξ, το οποίο δόθηκε στην μητέρα της Ιρίνα ως μέρος του διακανονισμού του διαζυγίου της, μαζί με 150 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας σε μετρητά.

Η Σοφία πλέον δυσκολεύετε να βρει φίλους για τις ηλιόλουστες αποδράσεις της, καθώς οι δεσμοί μεταξύ Πούτιn και Αμπρόμοβιτς την καθιστούν πλέον τοξική για παρέα στους υψηλούς κύκλους της Βρετανίας. Αυτός, ίσως να ήταν και ο λόγος που έκανε την ασυνήθιστη κίνηση να αποδοκιμάσει δημόσια τη ρωσική εισβολή.

Την περασμένη εβδομάδα η Σόφια δημοσίευσε μια φωτογραφία στα Instagram Stories που έδειχνε τη φράση «Η Ρωσία θέλει πόλεμο με την Ουκρανία», με τη λέξη Ρωσία διαγραμμένη και διορθωμένη με «Πούτιν».

Σε δεύτερη ανάρτηση της έγραψε πως: «Το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο ψέμα της προπαγάνδας του Κρεμλίνου είναι ότι οι περισσότεροι Ρώσοι στέκονται στο πλευρό του Πούτιν». Δημοσίευσε, επίσης, μια φωτογραφία του Πούτιν διεγραμμένη με μια κόκκινη γραμμή.

Στην ίδια μοίρα με την Ιβάνα Τράμπ

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να σώσει τη Σοφία από την ίδια μοίρα… με την Ιβάνα Τραμπ, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με την ψυχρότητα της υψηλής κοινωνίας της Νέας Υόρκης, μετά την εκλογή του πατέρα της.

Η λαμπερή Σοφία έχει άλλα τέσσερα αδέρφια και δύο ετεροθαλή από τον γάμο του πατέρα της με την Ντάσα Ζούκοβα. Η μητέρα της Ιρίνα, κάποτε αεροσυνοδός και δεύτερη σύζυγος του Ρομάν, ήταν παντρεμένη μαζί του για 16 χρόνια και γέννησε συνολικά πέντε παιδιά: Άννα, Αρκάντι, Σοφία, Αρίνα, και Ίλια.

Η αδερφή της Σοφίας, Άννα, που σπούδασε φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και συνεχίζει να ζει στις ΗΠΑ, έγινε πρωτοσέλιδο όταν αρραβωνιάστηκε στα 18 της αργότερα χώρισε τον γιο του Ronnie Wood (μέλος των Rolling Stones), Jamie.

Η Σοφία γεννήθηκε στη Ρωσία και μετακόμισε στην Αγγλία το 2003 με τους γονείς και τα μεγαλύτερα αδέρφια της, Άννα και Αρκάντι. Έχει φοιτήσει στο ιδιωτικό σχολείο Godolphin and Latymer στο Δυτικό Λονδίνο.

Εν τω μεταξύ, ο Αρκάντι ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και χτίζει τη δική του επιχειρηματική αυτοκρατορία στη Ρωσία. Στα 21 του έχει ήδη τη δική του επενδυτική εταιρεία, την ARA Capital.

Όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιό του από την Ιρίνα, ο Ρομάν είχε ήδη προχωρήσει σε σχέση με την μελλοντική κυρία Αμπράμοβιτς νούμερο τρία, την Ντάρια Ζούκοβα, ένα πρώην μοντέλο γνωστή ως Ντάσα, με την οποία έχει δύο παιδιά, τον Άαρον, 12 ετών, και τη Λία Λου, οκτώ. Το ζευγάρι χώρισε το 2017.

Στο σχολείο με ελικόπτερο

Η Άννα Αμπρόμοβιτς σε συνέντευξήτ της, είχε πει πως η καθημερινή διαδρομή της για το σχολείο ξεκινούσε με μια πτήση ελικοπτέρου από το αρχοντικό που έμεναν στην βρετανική εξοχή μέχρι το ελικοδρόμιο Battersea. Εκεί την περίμενε μια λιμουζίνα με σοφέρ και σωματοφύλακες, για να ολοκληρώσουν την διαδρομή των 7 χιλιομέτρων μέχρι το σχολείο της.

Πράγματι, φίλοι της από το σχολείο, υπογράμμιζαν πως η Σοφία και τα αδέρφια της δεν πάνε πουθενά χωρίς σωματοφύλακες, με εντολή του πατέρα τους.

Η μητέρα της Σοφίας, Ιρίνα, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως: «Η ζωή μου με τον Roman δεν ήταν το παραμύθι που ανέφεραν οι εφημερίδες. Για την ασφάλειά μου και των παιδιών μας, προσέλαβε μια ομάδα σωματοφυλάκων από μια υπηρεσία προστασίας».

«Αλλάζαμε τους αριθμούς των κινητών τηλεφώνων μία φορά την εβδομάδα, ώστε κανείς να μην μπορεί να εντοπίσει πού βρισκόμαστε. Φοβόμασταν τις απόπειρες απαγωγής, αλλά από την άλλη δεν μπορούσαμε να κρύβουμε συνεχώς τα παιδιά μας και να μην τους δείχνουμε την πραγματική ζωή. Έτσι πηγαίναμε σε θέατρα και μουσεία με ένα πλήθος σωματοφυλάκων. Κάθε χρόνο γινόταν όλο και πιο δύσκολο».

Η συνοδεία υψηλής ασφάλειας συνεχίστηκε ακόμα και όταν η Σοφία σπούδαζε Business Administration στο Royal Holloway, στο Egham του Surrey. Καθημερινά πήγαινε στο κολέγιο με σοφέρ και σωματοφύλακες μέσα σε θωρακισμένα Range Rovers.

Η Σοφία δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τα αγαπημένα της άλογα και τους δικούς της στάβλους, ακτινοβολώντας από χαρά.

Λατρεύει την ιππασία και συμμετέχει τακτικά, εκπροσωπώντας τη Ρωσία στο Longines Global Champions Tour και σε αγώνες στο Μονακό.

Το πάρτι με τους 500 καλεσμένους

Το πάρτι των 18ων γενεθλίων της κόστισε 30.000 λίρες όπως ταιριάζει σε μια κληρονόμο… Μίσθωσε το δικό της νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και είχε περισσότερους από 500 προσκαλεσμένους. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κλαμπ Under The Bridge στο γήπεδο του Στάμφορντ Μπριτζ, της Τσέλσι και η Σοφία φανερά χαρούμενη δημοσίευσε μια φωτογραφία με το πανκ συγκρότημα Μακ Μπάστεντ στο instagram.

Για να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά το 2016, πήγε με τη μητέρα της και τα μικρότερα αδέρφια της στο συνηθισμένο τους στέκι: το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης One & Only Reethi Rah στις Μαλδίβες, το άκρων άωτον της τροπικής πολυτέλειας — με εκτιμώμενη τιμή 200.000 λίρες Αγγλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ