Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΣυνάντηση Λαβρόφ-Κουλέμπα στην Αττάλεια στις 10 Μαρτίου ανακοίνωσε ο Τσαβούσογλου

Συνάντηση Λαβρόφ-Κουλέμπα στην Αττάλεια στις 10 Μαρτίου ανακοίνωσε ο Τσαβούσογλου

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας και της Ουκρανίας θα συναντηθούν σε φόρουμ – Παρών στη συνάντηση θα είναι και ο Τσαβούσογλου – Θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των υπουργών Ουκρανίας και Ρωσίας από την έναρξη της εισβολής

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανακοίνωσε ότι στις 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ρωσίας και Ουκρανίας Λαβρόφ και Κουλέμπα σε φόρουμ στην Αττάλεια.

«Η συνάντηση θα είναι σε τριμερή μορφή. Θα συμμετάσχω και εγώ», είπε ο κ. Τσαβούσογλου. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ουκρανίας και της Ρωσίας από την έναρξη της εισβολής.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έγραψε ότι οι δύο υπουργοί συμφώνησαν να συναντηθούν χάρη στην πρωτοβουλία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τις εντατικές διπλωματικές προσπάθειες της Τουρκίας. 

Σήμερα εντωμεταξύ στις 14:00 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσουν οι νέες ρωσο-ουκρανικές συνομιλίες, μετέδωσε η ρωσική κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη το λευκορωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Belta.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ