Εισβολή στην Ουκρανία: Εξολοθρεύσαμε τους Τσετσένους που εστάλησαν για να σκοτώσουν τον Ζελένσκι, λένε οι Ουκρανοί

364

«Λάβαμε πληροφορίες από εκπροσώπους της FSB που αντιτίθενται στον πόλεμο και εξοντώσαμε την ομάδα του Καντίροφ» δήλωσε ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Άμυνας της Ουκρανίας, Αλεξέι Ντανίλοφ

Ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Άμυνας της Ουκρανίας Αλεξέι Ντανίλοφ δήλωσε σήμερα ότι εξοντώθηκαν τα μέλη της επίλεκτης ομάδας των Τσετσένων, οι οποίοι είχαν σταλεί για να δολοφονήσουν τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform.

«Η ειδική επιχείρηση την οποία έπρεπε να φέρουν σε πέρας οι Τσετσένοι του Καντίροφ (πρόεδρος της Τσετσενίας-σ.σ.), ήταν γνωστή σ’ εμάς. Λάβαμε πληροφορίες από εκπροσώπους της FSB οι οποίοι δεν θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτόν τον αιματηρό πόλεμο. Εξοντώθηκε αμέσως εκείνη η ομάδα του Καντίροφ, η οποία στάλθηκε συγκεκριμένα για να δολοφονήσει τον πρόεδρο μας», δήλωσε ο Ντανίλοφ.

Ο Ντανίλοφ δήλωσε ότι η επίλεκτη αυτή ομάδα, χωρίστηκε σε δύο ομάδες. «Τους παρακολουθούσαμε. Η μία εξοντώθηκε άμεσα στον Γκοστομέλ και η άλλη, ας πούμε, βρίσκεται στο στόχαστρο μας».

«Δεν θα παραδώσουμε σε κανέναν, ούτε τον πρόεδρο μας ούτε τη χώρα μας. Αυτή είναι η γη μας, φύγετε από εδώ», πρόσεθεσε ο Ντανίλοφ.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ