Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓκασπάρ Ουλιέλ: Δείτε τον αδικοχαμένο Γάλλο σταρ να τραγουδά και να χορεύει...

Γκασπάρ Ουλιέλ: Δείτε τον αδικοχαμένο Γάλλο σταρ να τραγουδά και να χορεύει «Τα παιδιά του Πειραιά»

Σκηνή από την ταινία «Τίμα τη μητέρα σου και τη μητέρα σου» η πλοκή της οποίας εκτυλίσσεται στην Ελλάδα

Ο χαμός του βραβευμένου με Σεζάρ Γάλλου ηθοποιού Γκασπάρ Ουλιέλ εξαιτίας ενός τραγικού δυστυχήματος συγκλόνισε πριν από μερικά 24ωρα τους συμπατριώτες του και χιλιάδες σινεφίλ ανά τον κόσμο. Ο Ουλιέλ, γνωστός για τον ρόλο του Ιβ Σεν Λοράν που ερμήνευσε στη μεγάλη οθόνη, «έφυγε» πολύ νωρίς, σε ηλικία μόλις 37 ετών και πολλοί συνάδελφοι και φαν του απέτισαν φόρο τιμής στον χαρισματικό ηθοποιό μέσω των social media.

Στο ευρύ κοινό, ο Γκασπάρ Ουλιέλ ήταν γνωστός για ταινίες, όπως οι Ατέλειωτοι Αρραβώνες (2004) του Ζαν Πιερ Ζενέ (2004), Σεν Λοράν (2014) του Μπερτράν Μπονελό και Ακριβώς το τέλος του Κόσμου (2016) του Ξαβιέ Ντολάν, για την οποία κέρδισε το βραβείο Σεζάρ του καλύτερου ηθοποιού το 2017. O Ουλιέλ όμως είχε παίξει και σε μία ταινία η πλοκή της οποίας διαδραματίζεται στην Ελλάδα, και μάλιστα σε μια σκηνή τραγουδούσε στα ελληνικά και χόρευε «Τα Παιδιά του Πειραιά».

Παρακολουθήστε τη σχετική σκηνή από την ταινία «Τίμα τη Μητέρα σου και τη Μητέρα σου» (Tu honoreras ta mère et ta mère) παραγωγής 2012, στην οποία συμμετείχαν και Έλληνες ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Γάλλος ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέλ σκοτώθηκε την Τετάρτη, έπειτα από ένα δυστύχημα στο σκι στη Σαβοΐα, σε ηλικία 37 ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του γαλλικού κινηματογράφου, όπως την Ιζαμπέλ Ιπέρ και τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

«Ο Γκασπάρ Ουλιέλ μεγάλωσε με τον κινηματογράφο και ο κινηματογράφος μεγάλωσε με εκείνον. Αγαπιόντουσαν αλλόφρονα. Με βαριά καρδιά θα ξαναδούμε τις καλύτερες ερμηνείες του και θα συναντήσουμε το βλέμμα του. Χάσαμε έναν Γάλλο ηθοποιό», ήταν η άμεση αντίδραση του επικεφαλής της γαλλικής κυβέρνησης Ζαν Καστέξ στο Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ