Τζένα Τζέιμσον: Η πρώην πορνοστάρ δεν μπορεί πια να περπατήσει – Διαγνώστηκε με σπάνιο σύνδρομο

430

Η Αμερικανίδα πρώην πορνοστάρ διαγνώστηκε με το σύνδρομο Guillain-Barré, το οποίο προκαλεί μυϊκή αδυναμία

Η Τζένα Τζέιμσον βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν μπορεί να περπατήσει, αφού διαγνώστηκε με το σύνδρομο Guillain-Barré.

Το Σαββατοκύριακο, ο σύντροφος της 47χρονης, διάσημης Αμερικανίδας, ο Ισραηλινός επιχειρηματίας Λιόρ Μπίτον, με τον οποίο έχει μία τετράχρονη κορούλα, την Μπατέλ Λου, αποκάλυψε στο Instagram ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο και έκανε εξετάσεις, αφού «δεν ένιωθε καλά». Η πρώην πορνοστάρ, πριν νοσηλευτεί, υπέφερε από εμετούς για δύο εβδομάδες.

«Όταν επέστρεψε από το νοσοκομείο στο σπίτι, βασανιζόταν. Οι μύες των ποδιών της ήταν πολύ αδύναμοι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στο μπάνιο. Για να πάει στο μπάνιο, έπρεπε να τη βοηθήσω, να τη σηκώσω από το κρεβάτι και να την κρατάω. Μετά, μέσα σε δύο μέρες, η κατάσταση χειροτέρεψε, τα πόδια της άρχισαν να μην την κρατούν, αδυνατούσε να περπατήσει» ανέφερε ο Λιόρ Μπίτον σε ένα βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στα social media το Σάββατο 8/1.

Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας μετέφερε την Τζένα Τζέιμσον ξανά στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε περισσότερες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι πάσχει από το σύνδρομο Guillain-Barré.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, το σύνδρομο Guillain-Barré είναι μία «σπάνια, αυτοάνοση διαταραχή, στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει τα νεύρα, προκαλώντας μυϊκή αδυναμία και μερικές φορές παράλυση». Τα συμπτώματα μπορεί να διαρκέσουν από μερικές εβδομάδες έως αρκετά χρόνια. Οι περισσότεροι ασθενείς αναρρώνουν πλήρως. Ωστόσο, μερικοί παρουσιάζουν μόνιμη νευρική βλάβη.

Σε ένα Instagram Story, ο Λιόρ Μπίτον γνωστοποίησε ότι η Τζέιμσον έχει ξεκινήσει θεραπεία για να καταπολεμήσει τα συμπτώματα του σύνδρομου Guillain-Barré, λαμβάνοντας υψηλή δόση ανοσοσφαιρίνης. «Κάνει φυσικοθεραπεία, για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Οι γιατροί ξεκινούν τη θεραπεία για να δουν πώς θα πάει. Συνέχιστε, λοιπόν, να προσεύχεστε» σημείωσε ο επιχειρηματίας.

Τη Δευτέρα 10/1, η πρώην πορνοστάρ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, επιβεβαιώνοντας ότι διαγνώσθηκε με το σύνδρομο Guillain-Barré. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τις θερμές ευχές που της έστειλαν. Τέλος, ξεκαθάρισε ότι το σύνδρομο που παρουσιάζει, δεν αποτελεί παρενέργεια του εμβόλιου του κορωνοϊού, αφού δεν έχει καν εμβολιαστεί.

Στο παρελθόν η δημοφιλής Αμερικανίδα είχε εκφράσει τις αντιεμβολιαστικές απόψεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «ΔΕΝ τρυπήθηκα. Αυτό ΔΕΝ είναι αντίδραση στο τρύπημα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.