Home Διεθνή Γυμνός άντρας με ματσέτα σκοτώνει αστυνομικό σκύλο και πέφτει νεκρός από πυρά

Γυμνός άντρας με ματσέτα σκοτώνει αστυνομικό σκύλο και πέφτει νεκρός από πυρά

0

Προσοχή, το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερες αστυνομικών περιέχει σκληρές εικόνες


Ένα σοκαριστικό βίντεο καταγράφηκε από αστυνομικό στο Σιάτλ των ΗΠΑ, ο οποίος σκότωσε έναν ύποπτο για διάρρηξη που κρατούσε μια ματσέτα. Ο άντρας, που φορούσε μόνο μια πετσέτα και η οποία αργότερα του έπεσε, είχε μαχαιρώσει θανάσιμα λίγη ώρα πριν έναν αστυνομικό σκύλο και είχε τραυματίσει έναν άλλον αστυνομικό στο πρόσωπο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση στις 5 Ιανουαρίου από έναν κάτοικο της περιοχής για μια διάρρηξη που βρισκόταν σε εξέλιξη. Όπως αναφέρθηκε, ο ύποπτος κρατούσε ένα μαχαίρι.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η αστυνομία φαίνεται ένα περιπολικό να φτάνει στο σημείο με τον αστυνομικό να λέει: «Κάτι συμβαίνει εδώ. Μπορεί να είναι ο τύπος… Κάποιου είδους πετσέτα πάνω του. Κάποιος τον κυνηγά με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ».

Ο αστυνομικός τότε αρχίζει να κυνηγά τον ύποπτο, ακολουθώντας έναν συνάδελφό του που τρέχει με τον σκύλο. Τότε το βίντεο γυρνά στην κάμερα του συναδέλφου του. «Σταμάτα» φωνάζει ο αστυνομικός στον άντρα. «Έχει ματσέτα. Έχει ματσέτα» φωνάζει.

Ο άντρας συνεχίζει να τρέχει. «Πέτα το» φωνάζει ο αστυνομικός, στρέφοντας το όπλο του προς το μέρος του. «Σταματά. Πέσε στο έδαφος».

Ο αστυνομικός αφήνει τον σκύλο να πιάσει τον ύποπτο, ο οποίος μαχαιρώνει το ζώο, σύμφωνα με τις σοκαριστικές εικόνες που καταγράφονται στο βίντεο.

Προσοχή, οι εικόνες που περιέχει το παρακάτω βίντεο είναι σκληρές…

https://www.youtube.com/watch?v=SgEMKLRHZJ0

Μαχαιρώνει επίσης τον αστυνομικό στο πρόσωπο προτού τον πυροβολήσει ο αστυνομικός Tim Jones.

Το τραγικό περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Exit mobile version