Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓυμνός άντρας με ματσέτα σκοτώνει αστυνομικό σκύλο και πέφτει νεκρός από πυρά

Γυμνός άντρας με ματσέτα σκοτώνει αστυνομικό σκύλο και πέφτει νεκρός από πυρά

Προσοχή, το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερες αστυνομικών περιέχει σκληρές εικόνες


Ένα σοκαριστικό βίντεο καταγράφηκε από αστυνομικό στο Σιάτλ των ΗΠΑ, ο οποίος σκότωσε έναν ύποπτο για διάρρηξη που κρατούσε μια ματσέτα. Ο άντρας, που φορούσε μόνο μια πετσέτα και η οποία αργότερα του έπεσε, είχε μαχαιρώσει θανάσιμα λίγη ώρα πριν έναν αστυνομικό σκύλο και είχε τραυματίσει έναν άλλον αστυνομικό στο πρόσωπο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση στις 5 Ιανουαρίου από έναν κάτοικο της περιοχής για μια διάρρηξη που βρισκόταν σε εξέλιξη. Όπως αναφέρθηκε, ο ύποπτος κρατούσε ένα μαχαίρι.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η αστυνομία φαίνεται ένα περιπολικό να φτάνει στο σημείο με τον αστυνομικό να λέει: «Κάτι συμβαίνει εδώ. Μπορεί να είναι ο τύπος… Κάποιου είδους πετσέτα πάνω του. Κάποιος τον κυνηγά με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ».

Ο αστυνομικός τότε αρχίζει να κυνηγά τον ύποπτο, ακολουθώντας έναν συνάδελφό του που τρέχει με τον σκύλο. Τότε το βίντεο γυρνά στην κάμερα του συναδέλφου του. «Σταμάτα» φωνάζει ο αστυνομικός στον άντρα. «Έχει ματσέτα. Έχει ματσέτα» φωνάζει.

Ο άντρας συνεχίζει να τρέχει. «Πέτα το» φωνάζει ο αστυνομικός, στρέφοντας το όπλο του προς το μέρος του. «Σταματά. Πέσε στο έδαφος».

Ο αστυνομικός αφήνει τον σκύλο να πιάσει τον ύποπτο, ο οποίος μαχαιρώνει το ζώο, σύμφωνα με τις σοκαριστικές εικόνες που καταγράφονται στο βίντεο.

Προσοχή, οι εικόνες που περιέχει το παρακάτω βίντεο είναι σκληρές…

Μαχαιρώνει επίσης τον αστυνομικό στο πρόσωπο προτού τον πυροβολήσει ο αστυνομικός Tim Jones.

Το τραγικό περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ