Πυροβόλησαν την 4χρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της (βίντεο)

432

Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό έρχεται να στιγματίσει την οικογένεια του Τζορτζ Φλοιντ, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2020 από τον αστυνομικό Ντέρεκ Σόβιν στην Μινεάπολη των ΗΠΑ.

Η 4χρονη ανιψιά του αδικοχαμένου Αφροαμερικανού πυροβολήθηκε το περασμένο Σάββατο, ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της.

Η μικρή Arianna πυροβολήθηκε στο σώμα και, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών του Χιούστον, είναι σε σταθερή κατάσταση μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Οι σφαίρες, όπως μετέδωσε το ABC 13 Houston, τρύπησαν τον πνεύμονα και το συκώτι της, ενώ έσπασαν και τρία πλευρά της.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα και στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Χιούστον, εκτός από το 4χρονο παιδάκι, βρίσκονταν άλλα πέντε άτομα.

Οι αστυνομικές αρχές του Χιούστον, στην επίσημη ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζουν αν η επίθεση έγινε από ένα άτομα, ή από πολλά, ούτε και το κίνητρο.

Η οικογένεια της μικρής Arianna, σύμφωνα με το ABC 13 Houston, συμμετείχε συχνά σε πορείες και συγκεντρώσεις ζητώντας δικαιοσύνη για τον Τζορτζ Φλοιντ και σε αυτές συμμετείχε και το 4χρονο παιδάκι. Ο πατέρας πάντως της μικρής, δήλωσε ότι έχει λόγους να πιστεύει ότι το σπίτι του στοχοποιήθηκε.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αργά το απόγευμα της Τρίτης, ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον, Τρόι Φίνερ, ξεκίνησε έρευνα Εσωτερικών Υποθέσεων σχετικά με τον χρόνο απόκρισης του τμήματος στον πυροβολισμό. Ο πατέρας της Arianna είπε ότι η αστυνομία έφτασε στις 7 το πρωί, περισσότερες από τέσσερις ώρες μετά την ώρα του συμβάντος.