Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΕκκεντρικοί δίδυμοι σταρ της γαλλικής τηλεόρασης πέθαναν με διαφορά 6 ημερών!

Εκκεντρικοί δίδυμοι σταρ της γαλλικής τηλεόρασης πέθαναν με διαφορά 6 ημερών!

Πολλά διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν ότι πέθαναν από επιπλοκές του κορωνοϊού, χωρίς αυτό πάντως να έχει επιβεβαιώθεί από την οικογένειά τους – Γιατί δεν εμβολιάστηκαν

Ο Γάλλος τηλεοπτικός σταρ Ιγκόρ Μπογκντανόφ, γνωστός για την εκκεντρική προσωπικότητα και εμφάνισή του, έφυγε από τη ζωή έξι μέρες μετά τον δίδυμο αδελφό του Γκρίτσκα.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, υπάρχουν αρκετές αναφορές ότι και τα δύο αδέλφια πέθαναν από επιπλοκές του κορωνοϊού, χωρίς αυτό πάντως να έχει επιβεβαιώθεί από τις οικογένειές τους.

Η οικογένεια του Ιγκόρ Μπογκντανόφ εξέδωσε μία ανακοίνωση μέσω του ατζέντη του όπου ανέφερε ότι ο 72χρονος άνδρας «αποχώρησε για το φως» τη Δευτέρα, στις 3 Ιανουαρίου, περιστοιχισμένος από τα παιδιά του και τους συγγενείς του. Ο Μπογκντανόφ ήταν διαζευγμένος, και είχε αποκτήσει έξι παιδιά με την πρώην του, τη συγγραφέα Αμελί ντε Μπουρμπόν Παρμ.

Σύμφωνα με τη New York Post, o Γκρίτσκα Μπογκντανόφ μπήκε στο νοσοκομείο στις 18 Δεκεμβρίου με κορωνοϊό και έφυγε από τη ζωή 10 μέρες αργότερα, στις 28 Δεκεμβρίου.

Στην πατρίδα τους τη Γαλλία, τα δύο αδέλφια ήταν διάσημα ως τηλεοπτικοί σταρ. Τη δεκαετία του ’80 οι Ιγκόρ και Γκρίτσκα συμπαρουσίαζαν την δημοφιλή σειρά επιστημονικής φαντασίας «Temps X» αλλά και άλλες εκπομπές με sci-fi θεματολόγία, όπως το «Rayons X».

Ο Ιγκόρ είχε Ph.D. στη θεωρητική φυσική από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας και είχε βρεθεί στο επίκεντρο μιας αντιπαράθεσης στην επιστημονική κοινότητα εξαιτίας μελετών που δημοσίευσαν τα αδέλφια στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και πολλοί επιστήμονες θεωρούσαν παραπλανητικές.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, τα δύο αδέλφια αρνούνταν κατηγορηματικά ότι τα παράξενα, υπερτονισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ήταν αποτέλεσμα πλαστικής χειρουργικής, και επέμεναν ότι ήταν φυσικά.

Στενοί τους φίλοι που μίλησαν στη Le Monde είπαν ότι οι δίδυμοι ήταν ανεμβολίαστοι. «Ο Γκρίτσκα, όπως ο Ιγκόρ, δεν ήταν αντιμεμβολιαστής για τους άλλους, μόνο για τον εαυτό του. Όντας πολλοί αθλητικοί και οι δύο χωρίς γραμμάριο λίπους στο σώμα τους, πίστευταν ότι το εμβόλιο θα είχε μεγαλύτερο ρίσκο στην περίπτωσή τους. Δεν αρρώσταιναν ποτέ» είπε χαρακτηριστικά ο Λυκ Φερί, καθηγητής Φιλοσοφίας και πρώην υπουργός Παιδείας στην εφημερίδα.

Με πληροφορίες από Sun, New York Post

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ